Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

UNIBET

VfB Stuttgart - Union Berlin e meciul care deschide runda a 25-a din Bundesliga. Partida e programată vineri, 8 martie, de la ora 21:30, pe MHP Arena. Evident, Stuttgart e favorită la victorie, dar noi vom miza pe cornere la acest duel.

Înaintea duelului direct, gazdele sunt pe locul 3 în Bundesliga, cu 50 de puncte, patru mai puține decât locul 2, pe care se află Bayern Munchen, și la șase lungimi deasupra Borussiei Dortmund. Stuttgart face un sezon așa cum n-a mai făcut de foarte mulți ani și e aproape de revenirea în UEFA Champions League. Are a treia cea mai bună ofensivă din campionat, cu 55 de goluri marcate și dă al doilea cel mai bun marcator al Bundesligii, pe Serhou Guirassy, care a marcat de 20 de ori în cele 24 de etape. După eliminarea din cupă, Stuttgart a obținut trei victorii și un egal. O absență importantă din pentru această confruntare este fundașul francez Dan-Axel Zagadou. Acesta s-a accidentat la ligamentele încrucișate și va ratarestul sezonului.

cota2.ro

De cealaltă parte, Union Berlin nu are absenți, dar meciul se anunț unul greu. Moralul este bun totuși după ultima deplasare, victorie la Hoffenheim, scor 1-0. Ultimele două meciuri s-au terminat însă cu un egal și cu o înfrângere. Anul acesta, oaspeții au obiectiv salvarea de al retrogradare. Sunt la opt lungimi de zona fierbinte a Bundesligii. Golaverajul e unul slab, 23 la 39. Totuși de la instalarea lui Nenad Bjelica pe banca tehnică, echipa din capitala Germaniei a pierdut doar patru meciuri în 12 etape. În ultimele cinci runde a pierdut doar cu Dortmund, scor 0-2. În rest le-a învins pe Wolfsburg și pe Hoffenheim și a remizat cu Mainz și cu Heidehneim.

Unibet oferă la pronosticul „Union Berlin peste 2,5 cornere” pentru Stuttgart - Union Berlin cota de @1.47

Barcelona - Mallorca e primul meci al rundei a 28-a din LaLiga. Partida e programată vineri, 8 martie, de la ora 22:00.

Catalanii sunt condamnați să câștige dacă vor să mai spere la titlu. Pe locul 3, echipa lui Xavi e la opt lungimi de liderul Real Madrid, iar șanse matematice mai sunt. Barca se laudă cu al doilea cel mai bun atac dinLaLiga, 56 de goluri, unul mai puțin decât Girona. Vine totuși după o remiză albă pe San Manes cu Bilbao și nu a profitat de egalul liderului la Valencia. Gruparea blaugrana are al doilea cel mai bun atac din ligă, cu 56 de goluri, doar unul mai puțin decât Girona.

De cealaltă parte, în deplasare, echipa din Baleare e fără victorie de zece partide, în LaLiga, iar în toată ediția de campionat, are un singur succes departe de casă, 1-0 cu Celta, la Vigo. Mallorca e pe locul 15, cu 27 de puncte, dar are o singură înfrângere în ultimele șase meciuri oficiale disputate, timp în care a obținut o calificare în finala Cupei Regelui și, etapa trecută, a învins-o pe revelația Girona și în campionat, scor 1-0.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Barcelona - Mallorca cota de @1.47

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
VfB Stuttgart vs Union Berlin
Pronostic:
Union Berlin peste 2,5 cornere
Cota
1.47
FC Barcelona vs Mallorca
Pronostic:
1 solist
Cota
1.47
Cota finala: 2.16
Profit: 4.64
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro