Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.98

BETFAIR EXCHANGE

Nice - Montpellier este meciul care deschide runda a 25-a din Ligue 1. Partida de pe Allianz Riviera va lua startul la ora 22:00.

Cu Francesco Farroli la timonă, Nice a reintrat în lupta pentru cupele europene și e una dintre surprizele plăcute din Ligue 1. Gazdele sunt pe locul 5, loc de Europa League în acest moment, cu 40 de puncte, unul mai mult decât Lens și la doar o lungime de Lille, echipa care închide deocamdată Top 4. Pare momentul potrivit ca Nice să spargă gheața și să câștige în sfârșit deoarece are o serie de cinci meciuri la rând fără succes în campionat.Defensiva lui Farroli e cea mai bună din Ligue 1, doar 17 goluri primite. 11 victorii, 7 remize și 6 eșecuri, aceasta este linia de clasament a formației de pe Coasta de Azur.

cota2.ro

De cealaltă parte, Montpellier e a 16-a în clasament, pe loc de baraj, cu 23 de puncte. În runda precedentă, oaspeții au remizat cu Strasbourg, scor 2-2. Montpellier n-a mai simțit gustul victoriei de șapte etape și nu are nici un istoric prea bun în confruntările cu Nice. Gazdele s-au impus în patru din ultimele șase dueluri, celelalte două terminându-se nedecis. Ultimul succes al lui Montpellier cu Nice datează din 2021.

Betfair oferă la pronosticul „1 solist” pentru Nice - Montpellier o cotă de @1.75

Napoli - Torino este prologul etapei a 28-a din Serie A. Meciul de pe Diego Armando Maradona este programat să începe astăzi, de la ora 21:45.

Echipa lui Francesco Calzon vânează al treilea succes la rând în campionat, dar mai ales locurile de cupe europene. Acum, napoletanii sunt pe locul 7, cu 43 de puncte, trei mai puține decât Atalanta. Ultimele două succese ale lui Napoli au fost de răsunet, 6-1, la Sassuolo, și 2-1, acasă, cu Juventus. Meciul cu Torino e important pentru Napoli și în perspectiva returului cu Barcelona din Champions League de săptămâna viitoare, după ce în tur a fost 1-1 în Italia.

În schimb, Torino nu prea mai are pentru ce să lupte în acest final de sezon. Cupele europene sunt departe, iar forma de moment e și ea modestă. În ultimele trei etape, piemontezii au reușit doar un egal cu Fiorentina, scor 0-0. Torino e pe 10, cu 37 de puncte. Totuși, o speranță stă în ultimul rezultat direct, chiar la începutul lui 2024, 3-0, acasă, cu Napoli. După acel succes a urmat declinul, doar două victorii în opt etape. Pe teren străin, Torino a câștigat în acest sezon doar trei meciuri, toate împotriva unor echipe care se luptă la retrogradare. 3-0 cu Salernitana, 1-0 cu Lecce și 2-1 cu Cagliari.

Betfair oferă la pronosticul „1 solist” pentru Napoli - Torino o cotă de @1.70


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nice vs Montpellier
Pronostic:
1 solist
Cota
1.75
Napoli vs Torino
Pronostic:
1 solist
Cota
1.70
Cota finala: 2.98
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro