Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs Poli Iași

UNIBET

Oțelul Galați - Poli Iași este meciul care trage cortina peste sezonul regulat din SuperLiga. Partida dintre cele două echipe din Moldova este programată luni, 11 martie, de la ora 20:00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă care o va avea la centru pe Iuliana Demetrescu.

Echipa lui Dorinel Munteanu vine după un eșec drastic, scor 1-4, Hermannstadt. A fost cea mai drastică înfrângere a gălățenilor în acest sezon. Nici precedentele două partide n-au fost cu succes pentru Oțelul, care a făcut 1-1, la Farul, și 2-2, acasă, cu CFR Cluj. O singură victorie a obținut Oțelul în ultimele nouă partide de Liga 1, acasă, 1-0, cu FC U Craiova. După 29 de etape disputate, echipa antrenată de Dorinel Munteanu este pe locul 11 în clasament, cu 33 de puncte, ratând calificarea în play-off și urmând ca în play-out să se salveze de la retrogradare.

cota2.ro

De cealaltă parte, Poli Iași e neînvinsă în ultimele trei runde. A obținut o victorie în Copou, cu Rapid, scor 3-1, a făcut egal la FC U Craiova și 0-0, acasă, cu Dinamo. Totuși, succesul împotriva Rapidului este singurul pe care echipa lui Leo Grozavu l-a reușit în ultimele șase runde. În rest, Poli Iași a bifat trei remize, toate de sub 2,5 goluri și două înfrângeri, ambele în deplasare și cu rezultate de peste 2,5 goluri. Înainte de etapa de final a sezonului regulat, Poli Iași este pe locul 12 în SuperLiga, cu 32 de puncte.

În partida tur, care s-a disputat în luna noiembrie a anului trecut în Copou, Politehnica Iași a terminat atunci la egalitate, scor 1-1, duelul nou-promovatelor cu Oțelul Galați. În ceea ce privește golaverajul, ambele formații sunt pe minus. Oțelul a marcat 30 de goluri în cele 29 de etape și a primit 35. În schimb, Poli Iași a punctat de 32 de ori și a primit 43 de goluri.

Unibet oferă la pronosticul „G.G.” pentru Oțelul Galați - Poli Iași o cotă de @1.91



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Oțelul Galați vs Poli Iași
Pronostic:
G.G.
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro