Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Udinese

BETFAIR EXCHANGE

Lazio - Udinese este meciul care trage cortina peste etapa a 28-a din Serie A. Partida de pe Olimpico este programată luni, 11 martie, de la ora 21:45.

Lazialii mai au doar șanse matematice la locurile de Liga Campionilor. Sunt pe locul 9, la 11 lungimi de Bologna, echipa de pe locul 4. De cealaltă parte, Udine are un obiectiv total diferit, salvarea de la retrogradare. Oaspeții de pe Olimpico au 24 de puncte, la fel ca Frosinone, prima echipă din zona nisipurilor mișcătoare.

cota2.ro

Lazio e într-o pasă proastă din care speră să iasă în această rundă. Echipa lui Sarri vine după trei eșecuri la rând, ultimul în returul cu Bayern, scor 0-3, din optimile Champions League. Lazio a pierdut și în Serie A trei din ultimele patru meciuri, dar în continuare locurile de europa nu sunt așa de departe. Doar șase puncte o desparte pe echipa lui Sarri de Atalanta. Recent, Lazio a castigat doar cu Torino, 2-0 in deplasare, si a pierdut cu Bologna si Fiorentina, 1-2, si cu Milan, 0-1 pe teren propriu. Pe Olimpico, baietii lui Sarri n-au mai castigat de la mijlocul lui ianuarie, de la un 1-0 cu Lecce, De atunci, au mai scos un singur punct in trei meciuri, 0-0 cu Napoli. Pentru vizita lui Udinese, Sarri se confruntă cu probleme de efectiv. Marusic, Guendouzi si Pellegrini sunt suspendati, dupa ce au fost eliminati cu AC Milan. În schimb, Rovella și Patric sunt indisponibili din cauza unor probleme medicale.

De cealaltă parte, Udinese e în periocl să retrogradeze. Doar golaverajul face ca friulanii să fie peste linia roșie din Serie A: 26-41. În 2024, echipa lui Cioffi s-a impus doar în partida de la Torino, cu Juventus, scor 0-1. În rest, Udinese a înregristrat patru înfrângeri și patru egaluri. Udinese este echipa din Serie A cu cele mai multe rezultate de egalitate, 15 la număr. În ceea ce privește indisponibilitățile, Ebosele și Wallace sunt suspendați, în timp ce Deulofeu, Ebosse si Bijol se confruntă cu probleme medicale.

Betfair oferă la pronosticul „1 solist” pentru Lazio - Udinese de @1.85

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lazio vs Udinese
Pronostic:
1 solist
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro