Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.99

LasVegas

Barcelona – Napoli este meciul serii în optimile UEFA Champions League. Returul pleacă de la scorul de 1-1 și va fi arbitrat de olandezul Danny Makkelie.

Catalanii vânează prima calificare în sferturi după patru ani de secetă. Culmea, Barca a dat atunci piept tot cu Napoli, dubla fiind câștigată la general cu scorul de 4-2. În campionat, Barcelona este pe locul 3, cu 58 de puncte, opt mai puține decât liderul Real Madrid. Echipa lui Xavi are o formă foarte bună. N-a pierdut cu nimeni de opt partide, perioadă în care a câștigat de cinci ori și a făcut trei egaluri. Barcelona vine după victoria cu Mallorca, scor 1-0.

cota2.ro

De cealaltă parte, Napoli e pe locul 7 în Italia, cu 44 de puncte, și e departe de forma arătată în sezonul trecut când a cucerit titlul de campioană. Echipa lui Francesco Calzona e la șapte lungimi de zona locurilor de Champions League. Pentru Napoli, problema e că nu o duce bine atunci când întâlnește adversari din Spania. În 25 de meciuri cu adversari din LaLiga, „Gil Azzurri” s-au impus de numai șase ori. De când a fost preluată de Francesco Calzona, Napoli n-a pierdut niciun meci.

Va fi a șasea întâlnire între Barca și Napoli. Napoli n-a câștigat niciodată cu Barcelona. Catalanii s-au impus de două ori, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Partida tur s-a terminat cu scorul de 1-1.

Las Vegas oferă o cotă la pronosticul „calificare Barcelona” pentru Barcelona – Napoli de @1.38

 

Arsenal – FC Porto este cel de-al doilea meci al serii în optimile Ligii Campionilor. Partida de la Londra pleacă după ce în tur „dragonii” s-au impus cu 1-0. „Tunarii” vânează prima calificare în sferturi după o pauză de 14 ani.

Arsenal a ajuns în optimi după ce a trecut de o grupă ușoară, cu PSV, Lens și Sevilla. A câștigat fără probleme, cu 13 puncte. Singurul eșec a fost suferit pe terenul lui Lens, scor 0-1. Echipa lui Arteta e în lupta la titlu în Premier League, acolo unde e pe locul 1 după victoria cu Brentford, scor 2-1.  

FC Porto e dublă campioană a Europei. A ajuns în primăvara Ligii Campionilor după ce a terminat pe locul 2 în grupă. Cu Sergio Conceicao la timonă, „dragonii” au câștigat de trei ori titlul în Portugalia și tot de trei ori s-a clasat pe locul secund. În acest sezon lucrurile nu decurg conform planului și riscă să rateze obiectivul. Cu cele 55 de puncte se află pe ultima treaptă a podiumului, fiind la patru lungimi de liderul Sporting Lisabona și la trei de Benfica.

Las Vegas oferă o cotă la pronosticul „G.G.” pentru Arsenal – FC Porto de @2.17

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Barcelona vs Napoli
Pronostic:
Calificare Barcelona
Cota
1.38
Arsenal vs FC Porto
Pronostic:
G.G.
Cota
2.17
Cota finala: 2.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro