Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.18

BETANO

Atletico Madrid - Inter se joacă în returul din optimile de finală ale UEFA Champions Legue. Meciul e miercuri, 13 martie, de la ora 22:00. În tur echipa lui Simone Inzaghi s-a impus cu 1-0. Victoria a fost adusă de austriacul Marko Arnautovic.

Echipa lui Simeone trebuie să marcheze pentru a trimite meciul în prelungiri. Totuși forma de moment nu e deloc una dătătoare de speranțe. A patra formație din LaLiga are doar două succese în ultimele nouă partide. Madrilenii speră să profite totuși de avantajul terenului propriu, acolo unde au pierdut o singură dată în 31 de meciuri, 0-1, cu Bilbao. În rest Atleti a înregistrat 28 de succese și două remize.

cota2.ro

În Champions League, echipa lui Simeone e neînvinsă la Madrid în ultimele opt meciuri. Dintre acestea, patru s-au terminat cu victoria lui Atletico. Pentru vizita lui Inter, Atletico Madrid nu se poate baza pe Jose Maria Gimenez, Pablo Barrios și Thomas Lemar, dar revin Antoine Griezmann și Cesar Azpilicueta, odihniți cu Cadiz, în campionat.

În mod cert, Inter e favorită și la retur. Italienii se pregătesc să celebreze cucerirea titlului pentru că au un avans de 16 puncte în fruntea ierarhiei din Serie A și n-au mai pierdut de 15 meciuri, dintre care ultimele 13 au fost toate victorii. Nerazzurrii stau și mai bine când joacă afară, acolo unde au 20 de meciuri la rând fără înfrângere. Totuși există și părți rele înaintea deplasării la Madrid. În Liga Campionilor, Inter are doar o victorie în ultimele patru deplasări. Echipa lui Simone Inzaghi a pierdut de zece ori în cele 14 vizite pe care le-a făcut în Spania. Marko Arnautovic, marcatorul singurului gol din tur, va lipsi la returul de pe Metropolintano, la fel ca fundașul Carlos Augusto sau accidentații de Cuadrado și Sensi.

Betano oferă pentru „Peste 3,5 cornere Inter” la Atletico Madrid - Inter o cotă de @1.70

Borussia Dortmund - PSV este cel de-al doilea meci al serii din returul optimilor UCL. Partida se anunță una extrem de echilibrată, dar și spectaculoasă, având în vedere că în turul din Olanda a fost 1-1. Nemții pornesc cu un ușor avantaj creat de valoarea lotului, dar și de terenul propriu.

Se anunță un Signal Iduna Park la returul cu PSV.

În Bundesliga, Dortmund ocupă locul 4, cu 47 de puncte și un golaveraj 50-31. După egalul cu PSV, nemții au clacat și au suferit un eșec acasă cu Hoffenheim, scor 2-3. Au urmat apoi doi victorii la rând cu Union Berlin și cu Bremen, așa că jucătorii au un moral destul de bun înaintea de vizita batavilor. Pentru BVB nu vor putea juca Nico Schlotterbeck din cauza cumului de cartonașe și Sebastien Haller care este în continuare accidentat.

Deși pleacă cu șansa a doua, PSV e chitită să producă surpriza. În urma egalului cu Borussia, olandezii au obținut două victorii cu Zwolle și cu G.A. Eagles și un egal în derby-ul cu Feyenoord, scor 2-2. Ofensivă este într-o formă excelență în această perioadă și a marcat un total de zece goluri în trei meciuri. PSV e lider în Eredivisie și nu a suferit nicio înfrângere în campionat în acest sezon. Doar Leverkusen, în Bundesliga, se mai laudă cu această performanță. PSV e lider la zece puncte în fața lui Feyenoord. Oaspeții de pe Signal Iduna Park au cel mai bun golaverak din Olanda, 80 de goluri marcate și doar 13 încasate. Pentru acest meci indisponibil este Noa Lang.

Betano oferă pentru „G.G. sau peste 2,5 goluri” la Dortmund - PSV o cotă de @1.28

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Inter
Pronostic:
Peste 3,5 cornere Inter
Cota
1.70
Borussia Dortmund vs PSV
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.18
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro