Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Sporting Lisabona

UNIBET

Atalanta - Sporting Lisabona este unul dintre meciurile serii în Europa League. Se anunță o partidă extrem de echilibrată la Bergamo, mai ales că returul pleacă de la scorul de 1-1. Meciul de pe Gewiss Stadium va începe la ora 22:00.

Atalanta nu e în cea mai bună formă. „Zeița” are o serie de cinci meciuri fără succes. Ciudat, având în vedere că, înainte, echipa lui Gian Piero Gasperini a câștigat ultimele șase meciuri jucate în toate competițiile. După partida tur cu Sporting, Atalanta era să dea lovitura cu Juventus, la Torino. Deși bergamascii au condus cu 1-0, meciul s-a terminat 1-1. În serie A, italienii sunt pe poziția a șasea, la patru puncte în spatele celor de la Bologna, formație aflată pe poziția a patra, ultima care duce în grupele Champions League. Atalanta n-a mai câștigat din 17 februarie 2024, de la un 3-0, sec, cu Sassuolo. Totuși, în acest sezon de Europa, Atalanta n-a pierdut deloc. Are patru victorii și trei rezultate de egalitate. Două dintre cele trei rezultate de egalitate sunt cu Sporting, deasupra au terminat bergamascii în Grupa D. E de așteptat să plouă inclusiv cu goluri în această seară la Bergamo, acolo unde în cinci dintre ultimele meciuri jucate s-a marcat de cel puțin trei ori.

cota2.ro

De cealaltă parte, Sporting merge foarte bine în campionat. E pe primul loc, cu un punct peste Benfica și șase mai multe decât FC Porto. Lusitanii n-au nicio înfrângere în ultimele 11 partide jucate în toate competițiile.

În ultimele 20 de partide, Sporting a pierdut o singură dată, în ianuarie, în Cupa Ligii Portugaliei, 0-1, cu Braga. De atunci, lusitanii au câștigat de opt ori și au înregistrat trei egaluri. Un parcurs excelent de la începutul anului îi oferă liderului din Portugalia destule motive să spere la o calificare în sferturile de finală.

Cu atât mai mult cu cât Sporting a scos un rezultat de egalitate în grupa de Europa League, la Bergamo. Singurul eșec din acest sezon european este cel de pe Alvalade, cu Atalanta, scor 1-2. 

În aprilie anul trecut, portughezii erau eliminați de Juventus în sferturile de finală, după 0-1 în deplasare și 1-1 pe teren propriu. Înfrângerea de la Torino este singura pe care a suferit-o Sporting în ultimele șapte meciuri pe teren străin disputate în Europa League. De atunci și până acum, Sporting a obținut trei victorii și a bifat trei remize.

După egalul cu Atalanta, Sporting a învins-o pe Arouca în ultima etapă de campionat, scor 3-0.

Unibet oferă la pronosticul „X2” pentru Atalanta - Sporting Lisabona ocotă de @1.98

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs Sporting Lisabona
Pronostic:
X2
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro