Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

Superbet

Oțelul - Poli Iași sunt din nou adversare în SuperLiga. De această dată în prima etapă a play-out-ului. Meciul de la Galați e programat sâmbătă, 16 martie, de la ora 17:00.

Cele două nou-promovate joacă în reeditarea duelului de acum o săptămână, când, tot la Galați, s-a terminat 1-1, în ultima partidă a sezonului regulat.

cota2.ro

Derby-ul între cele două formații din Moldova găsește echipele la egalitate de puncte după înjumătățire, cu amendamentul că ieșenii au beneficiat de rotunjire. Oțelul și Poli sunt la o lungime de FC U Craiova, prima echipă aflată pe loc de baraj în menținerea în primul eșalon. Înainte să primească vizita lui Poli, echipa lui Dorinel are cinci meciuri la rând fără succes. Gălățenii au două victorii, opt egaluri și cinci înfrângeri în partidele susținute pe teren propriu în acest campionat.

Oțelul a marcat 13 goluri în jocurile de pe teren propriu din campionat. Doar Dinamo stă mai rău la acest capitol înainte de startul în play-out. Într-un clasament al meciurilor de acasă, Oțelul este ultima, cu 14 puncte. În schimb, echipa lui Dorinel a strâns 20 de puncte din deplasare. 

De cealaltă parte, echipa lui Leo Grozavu are patru meciuri la rând fără eșec în SuperLiga.

Poli a câștigat de trei ori în cele 15 deplasări din acest campionat. În rest, cinci egaluri și șapte eșecuri. Totuși, ultimul succes al grupării din Copou în deplasare datează din septembrie, 2-1 la Voluntari. De atunci, băieții lui Leo Grozavu au înregistrat patru remize și tot atâtea înfrângeri în deplasare.

Superbet oferă la pronosticul „peste 1,5 goluri” la Oțelul - Poli Iași o cotă de @1.47

CFR Cluj - Universitatea Craiova e derby-ul zilei în SuperLiga. Partida din Gruia este programată sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:00. Ambele formație încă au șanse și speră la titlul de campioană.

CFR Cluj începe play-off-ul de pe locul 3, cu 27 puncte, în timp ce oltenii sunt pe poziția a patra, cu 25 de puncte. Ardelenii vin după un succes norocos, obținut în minutul 90+3 al meciului cu Hermannstadt din ultima etapă a sezonului regulat. A fost a cincea partidă consecutivă în care CFR nu a pierdut, echipa lui Mutu înregistrând în această perioadă trei victorii și două remize. CFR Cluj este echipa din play-off cu cel mai bun randament pe teren propriu în sezonul regulat. Octupla campioană a bifat 34 de puncte în Gruia, din 10 victorii, patru egaluri și o înfrângere. CFR începe play-off-ul la cinci puncte în spatele FCSB-ului.

U Craiova are și ea ascendent moral după etapa cu numărul 30. Echipa lui Ivailo Petev a câștigat derby-ul orașului cu FC U Craiova, scor 2-1. Alb-albaștrii au astfel o serie de șapte meciuri fără eșec, patru victorii și trei remize. Deși campionatul e visul suprem, obiectivul realist pentru U Craiova e locul 2 de care o despart numai trei puncte.

În sezonul regulat, a fost 1-1 la Cluj și 1-0 pentru Universitatea la Craiova în Bănie. Ardelenii nu s-au impus în niciuna din ultimele cinci dueluri directe. Au fost două victorii ale oltenilor și trei remize.

Superbet oferă la pronosticul „peste 2,5 goluri sau G.G.” la CFR Cluj - U Craiova o cotă de @1.65

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oțelul vs Poli Iași
Pronostic:
peste 1,5 goluri
Cota
1.47
CFR Cluj vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 2,5 goluri sau G.G.
Cota
1.65
Cota finala: 2.43
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro