Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Dinamo

Casa Pariurilor

Hermannstadt - Dinamo este meciul zilei în play-out-ul SuperLigii. Partida de la Sibiu este programată duminică, 17 martie, de la ora 18:15.

Cele două formații vin cu moral diametral opus după ultima etapă a sezonului regulat. Sibienii au pierdut în minutul 90+3, la Cluj, partida cu CFR Cluj, scor 0-1. De cealaltă parte, Dinamo s-a impus pe teren propriu, scor 1-0, în fața celor de la UTA Arad. În ceea ce îi privește pe sibieni, eșecul a fost unul extrem de dureros pentru că echipa lui Marius Măldărășanu spera la o calificare în play-off, mai ales că, înaintea partidei cu CFR Cluj, moralul era sus după 4-1 cu Oțelul. În ultimele cinci etape din SuperLiga, Hermannstadt a obținut două victorii și a suferit trei înfrângeri. Astfel, sibienii au terminat sezonul regulat pe locul 9, cu 40 de puncte, cu trei mai puține decât Sepsi, formație care prins ultimul loc de play-off. Echipa lui Măldărășanu va începe play-out-ul cu 20 de puncte și are ca obiectiv locul 7, cel care duce la barajul pentru un loc de Conference League. După victoria cu Botoșani, 3-0, liderul play-out-ului U Cluj s-a distanțat deja la patru puncte.

cota2.ro

De cealaltă parte, Dinamo e în revenire de formă și speră să evite retrogradarea directă și, de ce nu, chiar și barajul. Înainte de 1-0 cu UTA, echipa lui Zeljko Kopic s-a impus cu 1-0 în fața lui Hermannstadt și a remizat nul la Iași. În ultimele șase etape, „câinii” n-au pierdut decât în Gruia, 0-1, cu CFR Cluj. În rest au obținut patru victorii și au făcut un egal. La finalul sezonului regular, Dinamo s-a clasat pe locul 14 în SuperLiga, cu 29 de puncte, care este de baraj, reușind să termine peste FC Voluntari și FC Botoșani, echipe care sunt pe locurile retrogradabile. După înjumătățirea punctelor,roș-albii vor începe play-out cu 15 puncte.

În partidele jucate în sezonul regulat, cele două formații și-au câștigat jocul de pe teren propriu. La Sibiu a fost 4-0 pentru Hermannstadt, în timp ce la București, Dinamo a câștigat cu 1-0.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „G.G.” pentru Hermannstadt - Dinamo o cotă de @2.18

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Hermannstadt vs Dinamo
Pronostic:
G.G.
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro