Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Napoli

Casa Pariurilor

Inter Milano - Napoli este derby-ul etapei a 29-a din Serie A. Partida de pe Giuseppe Meazza e programată duminică, 17 martie, de la ora 21:45.

Derbyul din capitala model este totodată și epilogul rundei. E un meci în care ambele formații au moralul zdruncinat după eliminarea din UEFA Champions League. Inter o duce însă ceva mai bine. Echipa lui Simone Inzaghi e prima în Serie A, cu 75 de puncte. De cealaltă parte, Napoli e doar pe locul 7, la zece lungimi de top 4.

cota2.ro

Înainte să fie eliminată de Atletico Madrid în optimile Champions League la loviturile de departajare, Inter a dus-o excelent în acest an. A avut 13 victorii din 13 meciuri. „Nerazzurrii” pot șterge eșecul din Europa în derby-ul cu campioana en-titre. Până să piardă cu Atletico, numai Sassuolo câștigase cu Inter în 90 de minute, iar Bologna a scos-o din Coppa Italia, dar în extra time. Echipa lui Simone Inzaghi are o serie de zece succese la rând în Serie A. Înaintea rundei a 29-a, Inter avea 16 puncte avans față de AC Milan, rivala și echipa de pe locul 2.

Pe Meazza, Iner a câștigat ultimele nouă partide, interval în care a punctat de 22 de ori și a luat doar două goluri.

De cealaltă parte, Napoli a fost eliminată de Barcelona, după ce a pierdut la general cu 2-4. A fost prima înfrângere a campioanei Italiei de când echipa a fost preluată de Francesco Calzona. După acest meci, cu Inter, Calzona va merge la Bratislava pentru că el este în același timp și selecționerul Slovaciei. Napoli a obținut doar două succese în ultimele șase runde, motiv pentru care e pe șapte în campionat, la 31 de puncte de lider. De când a venit Calzona la cârma napoletanilor, aceștia au dat și au primit gol în fiecare meci. Singurele succese sunt cele cu Sassuolo și cu Juventus, scor 6-1, respectiv 2-1. Pe teren străin, când Napoli s-a impus cu Sassuolo, a fost prima victorie în deplasare după șase meciuri. Napoli nu mai câștigase pe teren străin din noiembrie, de la primul meci sub comanda lui Mazzarri, 2-1 la Bergamo.

Este a treia confruntare din acest sezon între Inter și Napoli. În turul din Serie A a fost 3-0 pentru Inter la Napoli, iar Supercupa Italiei a fost câștigată tot de „nerazzurri” prin golul lui Lautaro Martinez. Echipa lui Simone Inzaghi s-a impus în ultimele cinci meciuri de campionat jucate pe Meazza, unde Napoli nu a mai câștigat din aprilie 2017.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Inter Milan să câștige, peste 2,5 goluri și peste 10,5 cornere” pentru Inter Milano - Napoli o cotă de @4.60

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Inter Milano vs Napoli
Pronostic:
Inter Milan să câștige, peste 2,5 goluri și peste 10,5 cornere
Cota
4.60
Cota finala: 4.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro