Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul vs FC U Craiova 1948

GetsBet

Petrolul Ploiești - FC U Craiova 1948 este ultimul meci din SuperLiga înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Partida care trage cortina și peste prima rundă a play-out-ului se joacă pe „Ilie Oană” și e programat luni, 18 martie, de la ora 20:30.

Înainte de startul play-out-ului, „lupii galbeni” au 18 puncte și ocupă poziția a 11-a. De cealaltă parte, oltenii sunt la baraj, pe poziția a 13-a, cu 16 puncte.

cota2.ro

În ultima etapă din sezonul regulat, Petrolul a pierdut dramatic cu Sepsi, scor 1-2, iar „lupii galbeni” au fost acuzați că au făcut blat. Acuzațiile au venit dinspre Universitatea Cluj, echipă care ar fi mers în play-off dacă ploieștenii îi încurcau pe covăsneni. În urma înfrângerii cu Sepsi s-a lăsat cu demiteri la Ploiești. Antrenorul Florin Pîrvu a fost dat afară după ce echipa a suferit al patrulea eșec consecutiv. La meciul cu FC U Craiova 1948 va lua loc pe bancă Florin Stângă, unul dintre secunzii lui Pârvu. Se anunță o partidă extrem de grea pentru formația gazdă, deoarece are mai mulți indisponibili. Gicu Grozav, Marian Huja și Meijers nu pot juca din cauza că sunt suspendați. Petrolul are ca obiectiv salvarea de la retrogradare având în vedere că o despart doar două puncte de echipa lui Nicolo Napoli.

De cealaltă parte, la olteni continuă seria neagră de șase meciuri la rând fără victorie. Au cinci eșecuri și un egal. În ultima etapă au pierdut derby-ul orașului cu Universitatea Craiova, scor 1-2. FC U Craiova 1948 are doar două puncte avans față de echipa de pe primul loc retrogradabil direct, ocupat înaintea play-out-ului de FC Voluntari.

În sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit victoriile. Petrolul s-a impus pe „Ilie Oană” cu scorul de 4-3, în timp ce pe „Ion Oblemenco” FC U Craiova a câștigat cu 2-0. Pentru FC U a fost singura victorie din ultimele cinci dueluri directe din SuperLiga cu Petrelul, care a bifat trei victorii și un egal.Oltenii au reușit să câștige de trei ori și să facă două egaluri în precedentele șase deplasări la Ploiești, trei în Liga 1, două în Cupa României și una în liga secundă.

Gets bet oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” la Petrolul - FC U Craiova 1948 o cotă de @1.76


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Petrolul vs FC U Craiova 1948
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro