Ponturi Pariuri Fotbal Argentinos Juniors vs Rosario Central

BETANO

Argentinos Juniors - Rosario Central este unul dintre cele mai atractive meciuri din runda cu numărul 11 a Copa de la Liga Profesional, din Argentina. Confruntarea este programată marți, 20 martie, de la ora 02:15.

La această partidă nu putem spune că există o favorită certă. Cel mai probabil se va impune echipa care va face cele mai puține greșeli. Atât Argentinos Juniors, cât și Rosario central, deși sunt în partea superioară a clasamentului, nu traversează cea mai bună perioadă. Înaintea etapei, gazdele sunt pe locul 5 cu 18 puncte, cu patru mai puține decât formația oaspete, care se află pe poziția a opta.

cota2.ro

Argentinos Juniors au un bilanț în primele zece runde de cinci victorii, trei remize și două eșecuri. Echipa pregătită de Gabriel Milito au marcat 17 goluri și au încasat zece. În ultimele cinci meciuri, gazdele au înregistrat trei succese, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Înainte să primească vizita lui Rosario Central, Argentinos Juniors a câștigat în Cupa Argentinei, scor 2-1, cu Gimnsaia y Tiro.

De cealaltă parte, oaspeții, care sunt pregătiți de Miguel Angel Russo, au obținut cele 14 puncte din patru victorii, două remize și patru eșecuri. Golaverajul este însă pe minus pentru Rosario, 7-10. Forma de moment este asemnănătoare cu cea gazdelor. Fotbaliștii lui Angel Ruso au trei victorii și două eșecuri în ultimele cinci partide. La fel ca Argentinos Juniors, Rosario Central s-a impus în meciul de cupă, scor 2-1, în fața celor de la Douglas Haig.

Totuși, Rosario Central are un ușor ascendent moral înaintea deplasării pe „Diego Armando Maradona”, pentru că în ultimele trei întâlniri directe cu Argentinos Juniors s-a impus de două ori (1-0 și 3-1) și a pierdut o dată (0-1).

Betano oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” pentru Argentinos Juniors - Rosario Central o cotă de @1.82


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Argentinos Juniors vs Rosario Central
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 0.82
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro