Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.10

UNIBET

Joi, 21 martie, este o zi extrem de importantă în perspectiva Campionatului European din Germania. Vom afla care sunt cele șase echipe naționale care vor avansa în finalele care vor stabili ultimele trei calificate la turneul final.

Primul meci de pe bilet este cel dintre Bosnia & Herțegovina și Ucraina, care se va disputa la Zenica și care va începe la ora 21:45.

cota2.ro

Având în vedere valoarea celor două selecționate, ucrainenii pleacă cu prima șansă. Totuși ne așteptăm la o partidă echilibrată prin prisma faptului că meciul are loc pe terenul bosniacilor și nu ne vom hazarda la un solist. Gazdele nu au însă experiența turneelor finale.Au jucat doar la World Cup 2014. Au fost aproape și de Euro 2020, dar au pierdut în play-off, semifinala cu Irlanda de Nord. Nici forma de moment nu o ajută pe Dzeko & Co., care a câștigat doar două meciuri din ultimele nouă, ambele cu Liechtenstein. Ucraina putea să fie deja la Euro dacă se dicta penalty în prelungirile meciului cu Italia, terminat la egalitate, scor 0-0. Vecinii noștri s-au calificat la ultimele trei Europene, la ultima ediție ajungând până în sferturi. A avut o grupă preliminară infernală, dar au terminat pe 3, după Anglia și Italia. Ucraina are o serie de patru meciuri la rând fără eșec, perioadă în care a bifat trei succese.

Unibet oferă la pronosticul „Ucraina se califică” pentru Bosnia & Herțegovina - Ucraina o cotă de @1.55

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Israel și Islanda și, din cauza războiului din „Țara Sfântă”, se va juca pe teren neutru la Budapesta, tot de la ora 21:45. Israel pornește cu prima șansă, dar nordicii ar putea fi oricând capabili de o surpriză. Israel a arătat bine în preliminarii, dar a terminat pe locul 3 grupa, sub România și Elveția. Naționala lui Alon Hazan face meciuri spectaculoase. În opt din ultimele zece meciuri a marcat de fiecare dată, dar, în ultimii patru ani, a încheiat doar trei meciuri cu poarta intactă. De cealaltă parte, Islanda este departe de forma pe care a arătat-o în urmă cu opt ani. Nordicii au fost atunci surpriza Campionatului European din Franța, când au ajuns până în optimi.

Unibet oferă la pronosticul „Israel se califică” pentru Israel - Islanda o cotă de @1.70

Al treilea și al patrulea meci sunt ceva puțin mai sigure putem spune și astfel o să jucăm două solisturi. Unul dintre acestea este cel dintre Polonia și Estonia. Leșii n-ar trebui să aibă probleme să meargă în finala barajului. Ambele echipe au ajuns aici datorită Ligii Națiunilor. pentru Lewa & Co., ratarea calificării la Euro ar fi un eșec imens, având în vedere că au participat la ultimele patru turnee finale.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Polonia - Estonia o cotă de @1.17

Ultimul duel este cel dintre Grecia și Kazakhstan. Cine se impune aici va da piept în finală cu Georgia sau Luxemburg. Elenilor le-a fost aproape imposibil să ajungă la Euro din preliminarii, având în vedere că deasupra lor s-au clasat Franța și Olanda. Kazahstan n-a fost deloc departe să obțină biletele pentru turneul final. A teminat pe 4 în grupe, la egalitate cu Finlanda, și ar fi mers la Euro dacă în ultima etapă ar fi învins-o pe Slovacia. A ajuns la baraj datorită parcursului în Liga Națiunilor.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Grecia - Kazakhstan o cotă de @1.33

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bosnia & Herțegovina vs Ucraina
Pronostic:
Ucraina se califică
Cota
1.55
Israel vs Islanda
Pronostic:
Israel se califică
Cota
1.70
Polonia vs Estonia
Pronostic:
1 solist
Cota
1.17
Grecia vs Kazakhstan
Pronostic:
1 solist
Cota
1.33
Cota finala: 4.10
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro