Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

BETANO

Georgia luptă cu Luxemburg pentru un loc în finala care va decide ultimele trei calificate la Euro 2024. Meciul de Tbilisi va începe la ora 19:00. Învingătoarea acestui duel va da piept cu câștigătoarea dintre Grecia și Kazakhstan.

Georgia a ajuns aici după ce a terminat fără înfrângere grupa din Liga Națiunilor,cinci victorii și un egal, acolo unde le-a înfruntat pe Bulgaria, Macedonia de Nord și Gibraltar. De cealaltă parte, Luxemburg a ajuns în play-off după ce a terminat pe locul 2 în grupa de Liga Națiunilor, sub Turcia, dar peste Insulele Feroe și Lituania. Niciuna dintre cele două combatante de pe Boris Paichadze Dinamo Arena nu a jucat vreodată la un turneu final.

cota2.ro

În preliminarii, gruzinii au terminat pe 4, după Spania, Scoția și Norvegia. Selecționerul Georgiei este francezul Willi Sagnol. În ultimele trei partide de pe teren propriu, gruzinii au marcat nu mai puțin de 14 goluri (8-0 cu Thailanda într-un amical, 4-0 cu Cipru și 2-2 cu Scoția în preliminariile europene). O mare pierdere pentru gazde este absența lui Khvicha Kvaratskhelia. Vedeta lui Napoli e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

De cealaltă parte, Luxemburg a fost una dintre surprizele preliminariilor. A făcut 17 puncte în grupă, unde au terminat pe locul 3, sub Portugalia și Slovacia. Fotbaliștii lui Luc Holtz au câștigat de două ori cu Bosnia & Herțegovina, au luat patru puncte Islandei și au remizat în Slovenia. Luxemburg a fost însă spulberată de Portugalia, 0-6 acasă și 0-9 în deplasare.

Betano oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” pentru Georgia - Luxemburg o cotă de @1.45

Țara Galilor - Finlanda este programat în această seară de la ora 21:45. Învingătoarea va da piept cu câștigătoarea duelului Polonia - Estonia.

Britanicii sunt favoriți să câștige acest meci. Naționala lui Rob Page e într-o formă bună. E neînvinsă de șase meciuri, din care a obținut trei victorii și trei remize. În prelminarii, galezii au terminat pe 3, după Turcia și Croația, dar peste Armenia și Letonia, pierzând doar două meciuri din opt. Țara Galilor a obținut rezultate surprinzătoare, cum ar fi cele cu Croația și cu Turcia, ambele cu același scor, 2-1. În cazul în care va ajunge în Germania, Țara Galilor va bifa a treia prezență la rând la Euro.

De cealaltă parte, nordicii au trei eșecuri și două succese în ultimele cinci meciuri jucate. Finlanda e însă o nucă tare pe teren străin, acolo unde au pierdut doar trei meciuri în ultimele nouă deplasări, reușind patru victorii și două rezultate de egalitate. Totuși, cele mai recente meciuri departe de casă au însemnat un eșec în Slovenia, scor 0-3, și o victorie la limită, cu 2-1, pe terenul lui San Marino.

În grupa de calificare la Euro 2024, Finlanda a terminat pe locul 3, în spatele Danemarcei și Sloveniei, dar în fața Kazahstanului, Irlandei de Nord și reprezentativei din San Marino.

Nordicii au reușit șase victorii în această grupă, dar doar una în fața echipelor care au terminat deasupra sa, un 2-0 acasă cu Slovenia.

Betano oferă la pronosticul „Peste 4,5 cornere Țara Galilor” pentru Țara Galilor - Finlandao cotă de @1.65


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Georgia vs Luxemburg
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Țara Galilor vs Finlanda
Pronostic:
„Peste 4,5 cornere Țara Galilor”
Cota
1.00
Cota finala: 1.45
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro