Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

BETANO

Meci de gală pe London Stadium în această seară. Unul dintre amicalele de top care se joacă în această pauză competițională este cel din capitala Angliei, între Spania și Columbia. Confruntarea va lua startul de la ora 22:30.

Evident, Spania este favorită să câștige acest meci, dar fiind unul de verificare, orice este posibil, mai ales că sud-americanii se descurcă bine în partidele amicale. „Furia Roja” este în formă înaintea acestui duel. Vine după șase victorii, toate în preliminariile Campionatului European. În aceste jocuri, ibericii au primit doar trei goluri. După amicalul contra columbienilor, Spania va da piept cu o forță mondială, Brazilia.

cota2.ro

De cealaltă parte, Columbia o duce și ea bine. Are patru victorii la rând. Două în preliminariile lui World Cup 2026 și două în meciuri de verificare. În grupa de calificare la Mondial, sud-americanii au reușit o victorie de răsunet, chiar împotriva viitoarei adversare a Spaniei, Brazilia. După partida de pe London Stadium, Columbia se mută în Spania, acolo unde va da piept cu naționala României.

Acesta va fi al patrulea duel direct Spania – Columbia. Cele două reprezentative nu s-au întâlnit până acum decât în amicale. Până acum au fost două rezultate de egalitate și un succes pentru spanioli. Columbia e o noucă tare în amicale. În ultimele 14 meciuri de verificare, Columbia n-a pierdut niciodată. În iunie 2023, sud-americanii au bătut-o pe Germania cu 2-0. „Furia Roja” este însă și mai puternică în meciurile test. N-a mai pierdut un amical de opt ani.

Betano oferă la pronosticul „1X și peste 1,5 goluri” pentru Spania – Columbia o cotă de @1.60

Egipt – Noua Zeelandă se înfruntă pentru prima dată în istorie într-un meci amical care va lua startul la ora 22:00.

Pentru „faraoni”, acesta este al doilea meci de pregătire din 2024. Pe precedentul l-au câștigat împotriva Tanzaniei, scor 2-0. La Cupa Africii pe Națiuni, Egipt a remizat în 90 de minute în toate cele patru meciuri pe care le-a disputat. Interesant este faptul că în toate aceste jocuri au marcat ambele echipe.

Dacă Egipt n-a mai pierdut un meci în 2023, de la amicalul cu Tunisia, Noua Zeelandă vine după patru partide la rând ăfăr succes. Toate au fost însă meciuri amicale. A remizat cu RD Congo și Irlanda și a pierdut cu Grecia și Australia. În toate aceste patru amicale s-au marcat minim două goluri.

Betano oferă la pronosticul „1X și peste 1,5 goluri” pentru Egipt – Noua Zeelandă o cotă de @1.45

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spania vs Columbia
Pronostic:
1X și peste 1,5 goluri
Cota
1.60
Egipt vs Noua Zeelandă
Pronostic:
1X și peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.32
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro