Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Ecuador

UNIBET

Italia - Ecuador este cel mai interesant meci amical al zilei de duminică, 24 martie. Va fi al doilea test al „Squadrei Azzurra” din turneul american. Partida se va disputa la New Jersey și va începe la 22:00, ora României.

Acesta va fi doar al treilea duel direct între cele două naționale. Totuși, Italia nu a mai înfruntat Ecuador în ultimii 19 ani.

cota2.ro

Absentă surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar, Italia este totuși campioana en-titre a Europei și speră să își apere titlul la ediția din Germania. Șansele sunt însă destul de mici, deoarece naționala lui Spalletti e în scădere față de turneul final din urmă cu trei ani. Italia a fost la un pas să rateze calificarea directă la Euro 2024. În ultimul meci din grupă, a fost ajutată de arbitri, care n-au dictat un penalty clar pentru Ucraina în prelungiri.

Italia va înfrunta Ecuadorul după ce și-a măsurat forțele cu Venezuela, pe care a învins-o cu 2-1. Totuși, cu adversarele mai puternice, „Squadra Azzurra” se clatină. Din 2023 și până în prezent a pierdut cele două meciuri cu Anglia, scor 1-2 și 1-3, în preliminarii, și semifinala din Nations League, scor 1-2, cu Spania. Din totalul celor 11 meciuri jucate de la începutul lui 2023, în nu mai puțin de opt s-au marcat măcar trei goluri. Excepțiile sunt victoria cu Malta (2-0) și egalurile cu Macedonia de Nord (1-1) și Ucraina (0-0).

Dacă europenii se pregătesc pentru Euro, sud-americanii se pregătesc pentru Copa America. Înainte de meciul cu Italia, Ecuador are o serie de șase meciuri la rând fără înfrângere, perioadă în care a obținut cinci succese. După opt etape în preliminariile lui CM 2026,Ecuador ocupă locul 6, cu 8 puncte, cu unul mai mult decât Brazilia. O singură dată au pierdut ecuadorienii în preliminarii, 0-1 cu Argentina. Acela este și singurul eșec din ultimele zece partide.

Înainte să dea piept cu campioana Europei, Ecuador a avut și ea un amical, victorie cu Guatemala, scor 2-0. A fost al patrulea meci consecutiv în care Ecuador nu a luat gol. 

Cele două selecționate s-au mai înfruntat de două ori până acum. În 2002, Italia a învins Ecuadorul cu 2-0, la Mondialul asiatic, cu două goluri ale lui Christian Vieri. Trei ani mai târziu, cele două au fost adversare într-un amical jucat tot la New Jersey, și încheiat 1-1.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Italia - Ecuador o cotă de @2.15


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Italia vs Ecuador
Pronostic:
1 solist
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 6.90
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro