Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

GetsBet

Ucraina - Islanda este meciul din barajul de calificare la Euro 2024 care ne interesează în mod direct. Din aceste două naționale vom afla care este a patra echipă din grupa României de la turneul final, alături de Belgia și Slovacia. Partida are loc în Polonia, pe Tarczynski Arena, și va începe la ora 21:45

Ucraina este favorită la calificare, dar vecinii noștri au fost pus în gardă de ceea ce s-a întâmplat în semifinale. Ucrainenii au trecut mai greu decât se așteptau de Bosnia & Herțegovina, scor 2-1, în timp ce Islanda a produs surpriza și a bătut-o pe Israel cu 4-1, deși a fost condusă cu 0-1. Ucraina ar fi meritat să fie deja la Euro, dacă, în ultimul meci din grupă, cu Italia, terminat 0-0, ar fi primit un penalty clar în minutul 90. Astfel, naționala lui Serghei Rebrov trebuie să mai treacă un hop. În ultimele 11 partide, ucrainenii au pierdut doar cu Anglia, scor 0-2, și cu Italia, scor 1-2, în grupa de calificare, în care au terminat pe locul 3, la egalitate cu naționala lui Spalletti. Deși pleacă cu șansa a doua, Islanda speră să repete isprava din meciul cu Israel, deoarece și meciul cu Ucraina se va juca pe teren neutru. Înaintea meciului cu Israel, naționala lui Hareide a jucat două partide amicale în ianuarie, 1-0 cu Guatemala și 2-0 cu Honduras, astfel că are doar victorii în 2024. Totuși, în partidele oficiale, nordicii au doar patru succese în ultimele 12 meciuri. În grupa de calificare la Euro, Islanda a câștigat doar cu Bosnia, 1-0, și cu Liechtenstein, 4-0 și 7-0.

cota2.ro

GetsBet oferă la pronosticul „Ucraina se califică” pentru Ucraina - Islanda o cotă de @1.22

Germania - Olanda este unul dintre cele mai tari amicale din această perioadă. Ambele formații sunt deja calificate la Euro și visează chiar să pună mâna pe trofeu. Meciul de la Frankfurt e programat tot marți, 26 martie, de la ora 21:45

Nemții sunt gazdele Euro 2024, astfel că au jucat doar meciuri amicale în ultima vreme. Nu au avut rezultate prea convingătoare, până la partida cu Franța, când au produs surpriza și au învins cu 2-0. A fost primul din ultimele zece meciuri în care Germania n-a luat gol. De cealaltă parte, batavii și au turat și ei motoarele înainte de acest duel și au spulberat-o pe Scoția, scor 4-0. Pare o revenire de formă a Olandei, care s-a calificat cu emoții la turneul final. N-a avut nicio șansă în fața liderului Franța, dar a reușit să termine peste Grecia.

În ultimele patru meciuri Germania – Olanda au înscris ambele echipe . În patru dintre ultimele cinci partide între cele două echipe naționale am avut parte de peste 2,5 goluri.

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” pentru Germania - Olanda o cotă de @1.18

Țara Galilor - Polonia este un alt duel de urmărit marți seară, de la 21:45, pentru că și de aici vom afla una din ultimele trei naționale calificate la Euro 2024.

Ambele reprezentative vin cu moralul încărcat în această finală, după ce au obținut victorii concludente în semifinale. Britanicii au învins-o pe Finlanda cu 4-1, în timp ce leșii au trecut de Estonia cu scorul de 5-1. Ambele naționale s-au obișnuit cu turneul final. Țara Galilor a participat la ultimele trei Europene, în timp ce Polonia a fost și ea prezentă la ultimele patru ediții Euro.

Va fi al 11-lea duel direct Țara Galilor - Polonia. Până acum șapte confruntări au fost câștigate de leși, în timp ce „dragonii” s-au impus o singură dată. Celelalte doup partide s-au terminat nedecis.

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” pentru Țara Galilor - Polonia o cotă de @1.45


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Ucraina vs Islanda
Pronostic:
Ucraina se califică
Cota
1.22
Germania vs Olanda
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.18
Țara Galilor vs Polonia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.09
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro