Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.72

PUBLICWIN

Vom începe ziua de 1 aprilie cu trei meciuri. Două jocuri se dispută în etapa a 30-a din Serie A, iar celălalt e programat în a doua rundă a play-out-ului din SuperLiga.

Primul meci de pe bilet este cel dintre Bologna și Salernitana. Gazdele sunt favorite certe la victorie având în vedere locurile pe care le ocupă în clasament. Duelul de pe „Renato Dall'Ara” va începe la ora 13:30.Cu Thiago Motta la timonă, Bologna face un sezon excepțional și e aproape de prima ei calificare în grupele Champions League. Cu opt etape rămase din Serie A, e pe locul 4. Are șapte victorii în ultimele opt runde și a pierdut doar cu liderul Inter, acasă, scor 0-1. Bologna are 11 victorie din ultimele 13 partide. Acasă o duce excelent. Într-un clasament al meciurilor jucate acasă e a doua, după Inter. Echipa lui Motta are 54 de puncte, patru mai multe decât AS Roma, ocupanta poziției a cincea, rivala la locul de UEFA Champions League.

cota2.ro

De cealaltă parte, oaspeții sunt ca și retrogradați în Serie B. Au câștigat numai 14 puncte în primele 30 de etape, nouă mai puține decât Sassuolo, echipa de pe penultimul loc. Salernitana este cea mai slabă echipă din Serie A și la golaveraj, 23-59 și echipa cu cele mai puține victorii, două la număr.

Publicwin oferă o cotă de 1.28 la pronosticul „1 solist” pentru Bologna - Salernitana

Inter - Empoli este programat să se dispute de la ora 21:45. Ar trebui să fie o simplă probabiltate pentru probabil viitoarea campioană a Italiei. Echipa lui Simone Inzaghi are un singur meci pe care nu l-a câștigat în 2024, cel de etapa trecută, cu Napoli, scor 1-1. Are însă un avans de 11 puncte față de ocupanta locului 2 și nimic nu pare că o poate clinti de pe prima poziție. Inter a ajuns la 23 de meciuri fără eșec în campionat, interval în care a bifat 19 victorii și 4 remize. Singurul eșec este cel cu Sassuolo, scor 1-2, suferit în septembrie 2023. După acea înfrângere din toamnă, „nerazzurri” au fost invincibili pe Giuseppe Meazza. Doar Bologna și Napoli au plecat neînvinse, scor 2-2, respectiv 1-1.

De cealaltă parte, Empoli tremură pentru menținerea în Serie A. Este pe locul 17, cu 25 de puncte, la egalitate cu Frosinone (locul 18), dar cu un meci mai mult disputat. Vine după trei meciuri la rând în care a pierdut cu 0-1: Cu Cagliari, la Milan și cu Bologna.

Publicwin oferă o cotă de 1.22 la pronosticul „1 solist” pentru Inter - Empoli

Al treilea meci este cel care trage cortina peste etapa a doua din play-out-ul SuperLigii. Dinamo primește vizita Petrolului, pe „Arcul de Triumf”, cu începere de la ora 20:30. Va fi primul meci al lui Dinamo după ce a fost sancționată de Comisia de Disciplină cu patru etape fără spectatori. Totuși, la partida din centrul Capitalei vor avea acces femeile și copiii. Roș-albii au neapărată nevoie de victorie după eșecul din prima etapă, cu Hermannstadt, 0-3. În acest moment, Dinamo e pe loc direct retrogradabil, locul 15, cu un punct mai puțin decât FC U Craiova, care a pierdut deja în această rundă. FC U Craiova 1948 este echipa pe care a învins-o Petrolul în runda inaugurală a play-out-ului, scor 1-0.

Publicwin oferă o cotă de 1.10 la pronosticul „peste 0,5 goluri la Dinamo - Petrolul


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Bologna vs Salernitana
Pronostic:
1 solist
Cota
1.28
Inter Milano vs Empoli
Pronostic:
1 solist
Cota
1.22
Dinamo vs Petrolul
Pronostic:
Peste 0,5 goluri
Cota
1.10
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro