Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

PUBLICWIN

West Ham - Tottenham este unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 31-a din Premier League. Confruntarea de pe Olympic Stadium e programată marți, 2 aprilie, de la ora 22:15.

Echipa lui Ange Postecoglou este favorită să ia cele trei puncte, dar vrea să își ia și revanșa după ce în tur „ciocănarii” s-au impus cu 2-1. Se anunță însă o partidă extrem de spectaculoasă având în vedere că e vorba despre un derby londonez. Înaintea rundei, gazdele sunt pe locul 7, la patru puncte de Manchester United. West Ham simte în ceafă răsuflarea lui Newcastle și Brighton, care au cu doar unul, respectiv două puncte mai puține decât „ciocănarii”. West Ham vine după o înfrângere șocantă, scor 3-4, pe terenul lui Newcastle. O înfrângere suferită în ciuda faptului că avea un avans de două goluri în ultimul sfert de oră. West Ham e una dintre cele două echipe din prima jumătate a clasamentului care are golaveraj negativ, 49-54.

cota2.ro

În ultimele cinci etape a bifat două victorii, două remize și un eșec. În toate aceste partide pronosticul „ambele marchează” a fost verde.

De cealaltă parte, Spurs vine după victoria cu Luton, scor 2-1. A fost o victorie dramatică, pentru că, la pauză, oaspeții au condus cu 1-0. În urma acestui rezultat, Tottenham a rămas pe locul 5 în Premier League, cu 56 de puncte, trei mai puține decât Aston Villa. Drăgușin și colegii săi au cu un meci în minus disputat. În ultimele cinci meciuri, oaspeții au obținut trei victorii și au bifat două înfrângeri. Golaverajul este unul pozitiv, 61-43.

PublicWin oferă la pronosticul „G.G.” pentru West Ham - Tottenham o cotă de @1.35

Newcastle - Everton este un al meci extrem de interesant din Premier League. El se joacă tot în runda cu numărul 31 și tot marți, 2 aprilie, dar de la ora 21:30.

Newcastle e pe locul 8, cu 43 de puncte. „Coțofenele” au moralul ridicat, dar sunt și stoarse de energie. Au avut un parte de un meci dramatic etapa precedentă și tot pe teren propriu. S-au impus cu 4-3, chiar dacă în ultimul sfert de oră au fost conduși cu 1-3. Newcastle e așadar puțin inconstantă având în vedere că în ultimele cinci etape a bifat două succese, două remize și un egal. Deși își dorește să ajungă cât mai sus în clasament, șansele ca Newcastle să prindă Europa sunt destul de mici. Tottenham, formația de pe poziția a 5-a are un avans în de 13 puncte.

De cealaltă parte, „caramelele” vin după al treilea eșec la rând, scor 1-2, cu Bournemouth. Ca urmare a acelui rezultat, Everton este pe locul 16, cu 25 de puncte, doar trei mai multe decât Luton, prima echipă aflată sub linia roșie.

Oaspeții nu au maicâștigat un meci în Premier League tocmai din 16 decembrie 2023.Se întâmpla într-o deplasare la Burnley, pe care „caramelele” o câștigau cu 2-0.

PublicWin oferă la pronosticul „1X.” pentru Newcastle - Everton o cotă de @1.28

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
West Ham vs Tottenham
Pronostic:
G.G.
Cota
1.35
Newcastle vs Everton
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Cota finala: 1.73
Profit: 4.38
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro