Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.76

UNIBET

Manchester City - Aston Villa este probabil cel mai atractiv meci al etapei cu numărul 31 din Premier League. Partida de pe Etihad este programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 22:15.

Echipa lui Pep Guardiola e favorită certă să câștige partida. Acasă, în ultimii 10 ani, a învins-o mereu pe Aston Villa. „Cetățenii” vin după un pas greșit în Premier League, pas care i-ar putea scoate din lupta la titlu. Au făcut doar 0-0, la acasă, cu Arsenal. Ca urmare a acelei remize, Man City e acum pe locul 3, cu 64 de puncte, trei mai puține decât liderul Liverpool. A fost a doua remiză la rând pentru City, după ce, înainte, făcuse egal cu „cormoranii”, scor 1-1.

cota2.ro

Cele două echipe sunt vecine de clasament. Aston Villa ocupă locul 4, cu 59 de puncte, loc de care ține cu dinții pentru o calificare istorică în grupele Champions League. În spate se află Tottenham, cu 56 de puncte. Echipa lui Guardiola marchează foarte des. În afara de remiza albă cu Arsenal, „cetățenii” au punctat sezonul acesta în toate meciurile pe care le-au disputat pe Etihad, indiferent de competiție. Aston Villa vine după 2-0 cu Wolves, dar după ce suferise o înfrângere dură, 0-4, cu Spurs și făcuse egal cu West Ham, 1-1.

Cota Unibet pentru pronosticul „Peste „1,5 goluri” la Manchester City - Aston Villa este @1.18

În aceeași seară, dar de la ora 21:30, își dau întâlnire și Brentford și Brighton. Se anunță un duel interesant între cele două echipe din a doua jumătate a clasamentului.

Brentford nu e scăpată încă de emoțiile retrogradării. Este pe locul 15, cu 27 de puncte, la doar cinci lungimi de zona fierbintea clasamentului. Forma de moment este una groaznică. În ultimele cinci partide, „albinele”. Ultimul meci a fost însă o adevărată nebunie, 1-1, cu Manchester United, acasă, cele două goluri fiind marcate după minutul 90.

De cealalată parte, Brighton are un sezon sub așteptări și șanse mici să ajungă în cupele europene. E pe locul 9, cu 42 de puncte. În etapa precedentă, echipa lui Roberto De Zerbi a pierdut în fața liderului Liverpool, pe Anfield, scor 2-1.

Cota Unibet pentru pronosticul „Peste 1,5 goluri” la Brentford - Brighton este @1.22

PSG - Rennes este cea de-a doua semifinală a Cupei Franței. Meciul e programat miercuri, de la ora 22:10. Învingătoarea va da piept cu câștigătoarea duelului Lyon - Valenciennes.

PSG are ca obiectiv eventul în acest sezon. În Ligue 1 e ca și campioană. Are un avans de 12 puncte în fața lui Brest și ascendent moral după victoria din derby-ul cu Marseille, scor 2-0, în deplasare.

Până acum, PSG a defilat în Cupa Franței, pe care a câștigat-o de nu mai puțin de 14 ori. Parizienii au ajuns în careul de ași după ce le-au învins pe Revel (9-0) și Orleans (4-1), în deplasare, apoi pe Brest (3-1) și Nice (3-1), pe teren propriu. Campioana Franței n-a mai câștigat Cupa din 2021, când o învingea în finală pe AS Monaco (2-0). Anul trecut, parizienii au fost eliminați de Marseille (1-2), în optimi.

De cealaltă parte, Rennes e pe 8 în Ligue 1, cu 39 de puncte, la fel ca Marseille. Până în semifinale, bretonii au jucat trei din cele patru meciuri în deplasare și a câștigat tot. A fost 2-0 cu Guingamp, 6-1 cu Sochaux și 3-1 cu Le Puy Foot. Singurul meci de acasă, cel cu Marseille, a fost decis la loviturile de departajare, după 1-1 la finalul celor două reprize de prelungiri.

Cota Unibet pentru pronosticul „PSG se califică” la PSG - Rennes este @1.22

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester City vs Aston Villa
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.18
Brentford vs Brighton
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.22
PSG vs Rennes
Pronostic:
PSG se califică
Cota
1.22
Cota finala: 1.76
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro