Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

UNIBET

Granada - Valencia este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de joi, 4 aprilie. Partida e o restanță din etapa a 26-a din LaLiga și va lua startul la ora 21:00.

Pare puțin probabil ca „liliecii” să piarda acest duel având în vedere situația din clasament. Granada pare condamnată la retrogradare. E pe locul 19, cu doar 14 puncte, la 14 lungimi de salvare. Înainte să primească vizita Valenciei, gazdele au suferit patru înfrângeri la rând. În acest campionat, n-au câștigat decât două partide. Granada are a doua cea mai slabă apărare din LaLiga, 59 de goluri încasate, cu unul mai puțin decât „lanterna roșie” Almeria.

cota2.ro

De cealaltă parte, Valencia traversează un moment mai bun. „Liliecii” sunt pe locul 8, cu 41 de puncte. Totuși, trupa lui Ruben Baraja poate avea emoții din cauza terenului străin. A pierdut ultimele trei deplasări în campionat. Valencia încă mai visează la cupele europene. Doar opt lungimi o despart de ocupanta locului 6, Real Sociedad. Oaspeții sunt singura echipă din LaLiga care e pe zero la golaveraj, 32-32. N-a mai câștigat de două etape. Ultima victorie a fost acasă, cu Getafe scor 1-0. Vine după 0-1 la Villarreal și 0-0 cu Mallorca.

Unibet oferă la pronosticul „X2” pentru Granada - Valencia o cotă de @1.40

Chelsea - Manchester United este însă meciul zilei. Derby-ul din Premier League este programat la ora 22:15.

Deși este cotată cu șansa a doua la victorie în partida de pe Stamford Bridge, echipa lui Erik ten Hag are mai multe argumente să spere la un rezultat pozitiv. În primul rând, „diavolii roșii” nu au mai pierdut la Londra din anul 2018. Ce-i drept, cândva două echipe care se băteau la titlu, în Premier League, atât Chelsea, cât și Man United au parte de un sezon dezamăgitor. Începem cu gazdele, care nu mai au niciun obiectiv sezonul acesta și au șanse mari să termine mai aproape de retrogradare decât de zona cupelor europene. În campionat, pentru că, totuși, Chelsea ar mai putea ajunge în Europa dacă ia Cupa Angliei. Trupa lui Pochettino este pe locul 12, cu 40 de puncte. Totuși trebuie remarcat că Chelsea are o formă de moment decentă. Nu a mai bătut-o nimeni de cinci etape. Ultimul rezultat a fost însă dezamăgitor, egal cu penultima clasată Burnley (2-2).

De cealaltă parte, Manchester United păstrează șansele la Europa. Este pe locul 6, la opt lungimi de top 5. „Diavolii” sunt însă inconstanți. În ultimele cinci partide au câștigat două meciuri au pierdut două și au făcut remiză. Man United vine după 1-1 la Brentford, unde ambele goluri s-au marcat duoă min.90. Interesant că United e singura pe zero la golveraj din Anglia, 40-04. Are 15 victorii, 3 egaluri și 11 eșecuri în acest sezon, spre deosebire de Chelsea a cărei linie de clasament este 11-7-10.

Unibet oferă la pronosticul „X2” pentru Chelsea - Manchester United o cotă de @1.94


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Granada vs Valencia
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Chelsea vs Manchester United
Pronostic:
X2
Cota
1.94
Cota finala: 2.72
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro