Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.85

Fortuna

Union Berlin și Bayer Leverkusen sunt adversare în etapa a 28-a din Bundesliga. Meciul din capitala Germaniei e programat sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 16:30.

Gazdele, care sunt aproape de primul lor titlu din istorie, au toate șansele să plece neînvinse de la Berlin. Fotbaliștii lui Bayer fac un sezon de excepție sub comanda lui Xabi Alonso. Sunt pe primul loc, cu 73 de puncte, șapte mai multe decât Bayern Munchen. Leverkusen e neînvinsă în acest sezon. Are 23 de victorii și patru rezultate de egalitate. Echipa lui Xabi Alonso are și cea mai bună apărare din Bundesliga, doar 19 goluri încasate.

cota2.ro

De cealaltă parte, Union Berlin e pe locul 12, cu 29 de puncte și vine după un rezultat de egalitate, scor 0-0, la Frankfurt. Berlinezii nu par să aibă emoții cu retrogradarea. Jucătorii pregătiți de croatul Nenad Bjelica se află la nouă puncte distanță de locul de baraj, ocupat în prezent de Mainz. În tur, pe BayArena, Leverkusen a spulberat-o pe Union Berlin, scor 4-0.

Fortuna oferă la pronosticul „X2” pentru Union Berlin - Bayer Leverkusen o cotă de @1.15

AC Milan - Lecce este una din partidele interesante ale zilei de sâmbătă din Serie A. Confruntarea de pe San Siro va începe la ora 16:00.

Echipa lui Stefano Pioli încearcă să își consolideze locul 2 în Serie A. Se poate desprinde la 9 puncte de Juventus, cel puțin până duminică seară, atunci când piemontezii joacă cu Fiorentina. Lecce, în schimb, are emoții cu retrogradarea este la doar patru lungimi de zona fierbinte. Milan are șase victorii la rând în toate competițiile și acesta va fi ultimul test înaintea dublei cu Roma, din sferturile de finală ale Europa League. Oaspeții își pun speranțele în faptul că n-au luat gol în ultimele două etape, în cre nici n-au pierdut. Totuși, Lecce n-a întâlnit o echipă de nivelul lui AC Milan.

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist” pentru AC Milan - Lecce o cotă de @1.36

Brighton - Arsenal este duelul din Premier League care se regăsește pe biletul nostru. Meciul va lua startul la ora 19:30.

Arsenal are nevoie de victorie pentru a ține pasul cu liderul Liverpool. Este la doar două puncte în spatele „cormoranilor”, pe locul 2. De cealaltă parte, trupa lui De Zerbi e doar a noua în Premier League, cu 43 de puncte, la 14 lungimi de Top 5. Brighton vine după două rezultate slabe, 0-0 cu Brentford și 1-2 cu Liverpool. Acum, gazdele vor trebui să înfrunte cea mai bună ofensivă din Anglia. „Tunarii” au marcat nu mai puțin de 72 de goluri în cele 30 de etape scurse până acum.

Fortuna oferă la pronosticul „X2” pentru Brighton - Arsenal o cotă de 1.18

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Union Berlin vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
X2
Cota
1.15
AC Milan vs Lecce
Pronostic:
1 solist
Cota
1.36
Brighton vs Arsenal
Pronostic:
X2
Cota
1.18
Cota finala: 1.85
Profit: 5.10
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro