Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.88

GetsBet

Juventus - Fiorentina este programat la ora 21:45 în etapa a 31-a din Serie A. Piemontezii sunt pe locul 3 în campionat și simt în ceafă răsuflarea celor de la Bologna, care au venit la doar două puncte în spate.

De cealaltă parte, Fiorentina e la jumătatea clasamentului, pe locul 10, și are ca obiectiv calificarea în Conference League și câștigarea Cupei Italiei, competiții în care a ajuns în sferturi, respectiv semifinale. În careul de ași al Cupei Italiei e și Juve, care a învins-o pe Lazio. A fost o mare gură de oxigen pentru trupa lui Allegri, care, în Serie A, s-a impus în doar unul din ultimele nouă meciuri. Ultimul succes al lui Juventus în campionat datează din 25 februarie, 3-2, cu Frosinone. Forma slabă din ultima perioada a trupei din Torino o face să tremure pentru prezența în grupele Champions League, tocmai de aceea concentrarea trebuie să fie maximă pentru acest meci. Juve e la nouă puncte în spatele locului 2, pe care se află, Milan.

cota2.ro

Fiorentina vine după trei meciuri fără victorie și obiectivele sale rămâne celelalte două competiții. Șansele la cupele europene prin campionat sunt extrem de mici pentru că a șasea clasată, Atalanta, e la o distanță de șapte puncte. Trupa din Firenze a câștigat a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri de campionat, 2-1 cu Lazio, în urmă cu patru etape. În ultimele nouă deplasări, echipa lui Vicenzo Italiano are doar o victorie, 1-0, la Monza, în luna decembrie. În 2024, Fiorentina a obținut doar două puncte în cele cinci meciuri jucate pe teren străin.

Gets Bet oferă la pronosticul „1X” pentru Juventus - Fiorentina o cotă de @1.18

Heerenveen - Utrecht își dau întâlnire în runda cu numărul 29 din Eredivisie. Meciul va lua startul la ora 21:00.

Ne așteptăm la o partidă extrem de spectaculoasă și cu destul de multe reușite. În ambele porți s-a înscris în ultimele trei etape în care a fost implicată Heerenven. De cealaltă parte, Utrecht vine după victoria zdrobitoare cu Zwolle, scor 5-1.

Oaspeții formează și ei o echipă spectaculoasă. S-a marcat de minim trei ori în ultimele trei meciuri pe care le-a disputat Utrecht.

Înaintea acestei confruntări, Utrecht ocupă locul 8, ultimul de play-off în Eredivisie. Oaspeții au 39 de puncte și simt în ceafă răsuflarea celor de la Sparta Rotterdam, care au 37 de puncte.

De cealaltă parte, Heerenven e destul de departe de play-off. Înaintea confruntării din această rundă e pe locul 11, cu 33 de puncte, la șase lungimi de play-off.

Gets Bet oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” pentru Heerenveen - Utrecht o cotă de @1.45

Tottenham – Nottingham Forrest se dispută Tottenham Hotspur Stadium din Londra, duminica, 7 aprilie, de la ora 20:00. Spurs nu are niciun gând să facă pași greșiți.

Trupa lui Postecoglou are nevoie urgentă de punct sau puncte din această confruntare, dacă vrea să prindă top 4. Se anunță un final de foc pentru Spurs în Premier League, acolo unde, în ultimele opt meciuri, va întâlni inclusiv Man City, Liverpool și Arsenal.

Înainte să primească vizita lui Nottingham, Tottenham e pe locul 5, cu 30 de puncte, două mai puține decât Aston Villa, care e pe 4, dar și două meciuri mai puțin disputate.

De cealaltă parte, oaspeții au mari emoții cu privire la rămânerea în Premier League. Înaintea deplasării pe Tottenham Hotspur Stadium, echipa lui Nuno Espirito Santo e pe locul 17, cu 25 de puncte, la fel ca Luton, prima echipă de sub linia roșie. Doar golaverajul face ca Notts să rămână încă în afara zonei nisipurilor mișcătoare. Vine totuși după o victorie de moral, 3-1, cu Fulham și n-a mai pierdut de o lună, de la un 0-1, cu Brighton.

Gets Bet oferă la pronosticul „1X” pentru Tottenham - Nottingham Forrest o cotă de @1.10


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Juventus vs Fiorentina
Pronostic:
1X
Cota
1.18
Heerenveen vs Utrecht
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri: Da
Cota
1.45
Tottenham vs Nottingham Forrest
Pronostic:
1X
Cota
1.10
Cota finala: 1.88
Profit: 6.16
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro