Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

UNIBET

Real Madrid - Manchester City este unul dintre derby-urile programate în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Turul, care se joacă pe „Santiago Bernabeu”, va lua startul la ora 22:00.

Spaniolii ar trebui să fie odihniți pentru în weekend nu s-a jucat în LaLiga. Ultima partidă pentru „los blancos” datează de acum opt zile, când au învins-o acasă pe Bilbao, scor 2-0. Real e astfel foarte aproape de un nou titlu de campioană, pentru că are un avans de opt puncte față de Barcelona. „Galacticii” au ajuns aici după ce au câștigat grupa cu șase victorii din tot atâtea meciuri. Real Madrid este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, cu 16 victorii în toate competițiile și trei remize. Cu 37 de goluri marcate și doar șapte primite în 15 meciuri jucate acasă în campionat, Real arată un atac excelent și o apărare destul de ermetică. Este meciul cu numărul 200 în Liga Campionilor pentru Carlo Ancelotti ca antrenor. Vinicius, care a marcat de două ori împotriva lui Manchester City, are 18 goluri în acest sezon, iar Jude Bellingham are 20.

cota2.ro

De cealaltă parte, „cetățenii” și-au intrat în formă pentru dubla cu Real Madrid. Echipa lui Guardiola vine după victorii cu Aston Villa și Crystal Palace și s-a apropiat la un punct de primul loc din Premier League. City a făcut senzație în cele două meciuri, reușind să marcheze nu mai puțin de opt goluri.

Englezii au 25 de meciuri fără eșec fără înfrângere, ultima suferită a fost în deplasare cu Aston Villa, în decembrie 2023!

Unibet oferă la pronosticul „Peste 0,5 șuturi pe poartă Jude Bellingham” o cotă de @1.50

Arsenal - Bayern este al doilea meci tare al zilei din sferturile Champions League. Partida e programat la aceeași oră 22:00.

Se anunț un meci special pentru Harry Kane, care se întoarce ca adversar pe Emirates după transferul de la Tottenham. Arsenal se luptă pe două fronturi, în Premier League având mari șanse la locul 1. Vine după o victorie mare cu Brighton, scor 3-0. În campionat, „tunarii” au o serie de șase victorii și un egal. Acasă, londonezii n-au primit niciun gol sezonul acesta și au reușit să obțină patru victorii.

Mikel Arteta va trebui să își ia măsuri de precauție la Harry Kane, care este un adevărat coșmar pentru poarta tunarilor de pe vremea când atacantul evolua la Spurs. Kane are un palmares 14 goluri și 13 assist-uri în 19 meciuri jucate contra rivalei din Londra. Mai mult, în Liga Campionilor, Arsenal a pierdut ultimele patru duble contra unei echipe din Germania, iar acea echipă a fost de fiecare dată Bayern Munchen.

Unibet oferă la pronosticul „Peste 1,5 șuturi Harry Lane” o cotă de @1.35

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Madrid vs Manchester City
Pronostic:
Peste 0,5 șuturi pe poartă Bellingham
Cota
1.50
Arsenal vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 1,5 șuturi Harry Kane
Cota
1.35
Cota finala: 2.03
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro