Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 1.87

Fortuna

Pe acest bilet vom regăsi cele patru meciuri tur din sferturile UEFA Europa League. Toate sunt programate joi, 11 aprilie, de la ora 22:00.

Liverpool - Atalanta este primul meci de pe bilet. Se anunță un meci interesant, dar și spectaculos având în vedere că trupa lui Jurgen Klopp e favorită la câștigarea trofeului. „Cormoranii” rămân angrenați astfel pe două fronturi, pentru ca au în plan să câștige atât Europa League, cât și Premier League. Mo Salah & Co. vor da totul pentru a realiza această performanță mai ales că va fi ultimul sezon în care vor fi antrenați de managerul german. Deși ar trebui să beneficieze de avantajul lotului mai valoros și a terenului propriu în manșa tur, Liverpool trebuie să fie atentă. Atalanta e una dintre cele două echipe din Europa League, care n-a pierdut până acum. A ieșit cu 14 puncte din grupa cu Sporting, Sturm Graz și Rakow. În optimi a eliminat-o pe Sporting, scor general 3-2. Chiar dacă nu vor reuși să câștige trofeul, italienii speră să prind Europa prin intermediul campionatului. Cu opt etape înainte de finalul sezonului, bergamascii ocupă locul șase în Serie A, cu 50 puncte, două mai multe decât Napoli și patru mai multe decât Lazio.

cota2.ro

Fortuna oferă pentru pronosticul „Peste 1,5 goluri” la Liverpool - Atalanta o cotă de @1.13

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Bayer Leverkusen și West Ham United. Nemții traversează o formă excelentă în Bundesliga, acolo unde sunt aproape de primul titlu de campioană din istorie. În fața lor va sta însă deținătoarea trofeului Conference League. Bayer e singura echipă din Germania care n-a pierdut. Moralul jucătorilor este foarte bun înaintea acestei partide. Leverkusen are o serie de șase victorii. De cealaltă parte, West Ham face și ea un sezon bun în Anglia. E pe locul 7, la 12 puncte de locurile care duc în Europa. „Ciocănarii” au probleme în defensivă, având un golaveraj negativ în Premier League, 52-56. Înaintea vizitei la Leverkusen, londonezii au pierdut o singură dată în ultimele patru etape de Premier League.

Fortuna oferă pentru pronosticul „1X” la Bayer Leverkusen - West Ham United o cotă de @1.11

Benfica - Marseille este al treilea meci de pe bilet, cu lusitanii mari favoriți. Acasă, Benfica nu a mai pierdut din octombrie 2023. În șapte din ultimele opt partide disputate în propriul fief, Benfica a marcat de minim două ori în fiecare partidă. În schimb, francezii nu se simt deloc bine atunci când joacă în deplasare. Marseille are patru eeșcuri în ultimele cinci meciuri disputate în fara „Velodromeului”.

Fortuna oferă pentru pronosticul „1X” la Benfica - Marseille o cotă de @1.23

Ultimul dar nu cel din urmă meci din manșa tur a sferturilor Europa League este AC Milan - AS Roma. Trupa lui Stefano Pioli traversează cea mai bună perioadă a sezonului, iar obiectivul este câștigarea Europa League, singurul trofeu care îi lipsește din palmares. Va fi pentru prima dată când cele două formații din Serie A dau piept una cu cealaltă într-o competiție europeană. Sezonul acesta, AC Milan a reușit să se impună de fiecare dată în fața romanilor, scor 2-1 pe Olimpico și 3-1 pe San Siro. Meciul retur a dus la demiterea lui Jose Mourinho de pe banca celor de la AS Roma. „Rossonerri” au devenit o adevărată stâncă pentru „capitolini”. Milan este neînvinsă în ultimele nouă dueluri directe cu AS Roma. În acest interval, trupa lui Pioli a bifat șase victorii și trei rezultate de egalitate.

Fortuna oferă pentru pronosticul „1X” la AC Milan - AS Roma o cotă de @1.21



Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Liverpool vs Atalanta
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.13
Bayer Leverkusen vs West Ham United
Pronostic:
1X
Cota
1.11
Benfica vs Marseille
Pronostic:
1X
Cota
1.23
AC Milan vs AS Roma
Pronostic:
1X
Cota
1.21
Cota finala: 1.87
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro