Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.91

Fortuna

Pe acest bilet vom regăsi trei dintre cele patru meciuri tur din sferturile UEFA Conference League. Toate sunt programate joi, 11 aprilie, de la ora 22:00.

Aston Villa - Lille este probabil cel mai atractiv meci de pe bilet. Partida de pe Villa Park pune față în față două dintre formațiile bune din Premier League și Ligue 1. Englezii visează să își treacă în palmares a patra cupă europeană din istorie. Cu Unai Emery manager și Monchi director sportiv, Villa e din nou o nucă tare în Anglia și are mari șanse să joace în sezonul viitor de Champions League. Cu șase etape înainte de finalul sezonului în Premier League ocupă locul cinci, cu 60 de puncte, la egalitate cu Tottenham Hotspur, dar londonezii au cu un meci mai mult disputat. În sferturile Conference League, Aston Villa a trecut de Ajax, după 0-0 în Olanda și 4-0 în Anglia.

cota2.ro

Lille e o nucă tare în această competiție europeană. Nu a pierdut niciun meci până acum. Francezii au obiectiv important și în campionat.După 28 de etape ocupă locul patru, cu 49 de puncte, fiind la doar o victorie distanță de obiectiv. Vine după o victorie importantă obținută în weekend, scor 3-1, cu Marseille. Având în vedere forța ofensivă a celor două echipe, ne putem aștepta la un duel în care sa se marcheze mai multe goluri.

Fortuna oferă la pronosticul „peste 1,5 goluri” la Aston Villa - Lille o cotă de @1.22

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Club Brugge și PAOK. Este o miză uriașă pentru greci, care, cu Răzvan Lucescu la timonă, pot atinge o performanță istorică în cupele europene. Belgienii sunt în formă. Vin după o victorie cu liderul Anderlecht, scor 3-1. Brugge e văzută favorită în aceast dublă, dar a ajuns greu în sferturi, după dubla cu Molde, 1-2 în Norvegia și 3-0 în Belgia. De cealaltă parte, PAOK trebuie să se împartă între campionat și Conference League. Echipa lui Răzvan Lucescu e lider în Grecia, iar titlul este obiectivul principal. PAOK vine după remiza de la Atena, cu AEK, scor 2-2. PAOK are acum un punct în fața lui AEK, care e pe locul 2. PAOK a ajuns în sferturile Conference după ce a eliminat-o pe Dinamo Zagreb cu 5-3 la general.

Fortuna oferă la pronosticul „peste 1,5 goluri” la Club Brugge - PAOK o cotă de @1.26

Al treila și ultimul meci de pe bilet e Viktoria Plzen - Fiorentina. Italienii sunt finaliștii de anul trecut și țintește o nouă calificare în ultimul act. Italienii sunt favoriți, dar cehii speră să dea lovitura și să fie surpriza competiției.

Fiorentina vrea să își ia revanșa față de sezonul trecut, când, deși a jucat finala Conference League, a pierdut trofeul în fața englezilor de la West Ham United. Viktoria Plzen este singura echipă cu punctaj maxim după faza grupelor. Mai mult, cehii au luat un singur gol în cele șase meciuri din grupele Conference League.

În 2024, echipa lui Vicenzo Italiano a câștigat doar două meciuri în campionat, cu Frosinone (5-1) și Lazio (2-1). Trupa din Firenze a pierdut ultimele două meciuri de Serie A, competiție în care a ajuns la 4 partide fără succes, dar a câștigat turul semifinalelor Cupei Italiei, 1-0 cu Atalanta.

Fortuna oferă la pronosticul „X2” la Viktoria Plzen - Fiorentina o cotă de @1.24

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Aston Villa vs Lille
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.22
Club Brugge vs PAOK
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.26
Viktoria Plzen vs Fiorentina
Pronostic:
X2
Cota
1.24
Cota finala: 1.91
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro