Ponturi Pariuri Fotbal KV Mechelen vs Westerlo

Mozzart

KV Mechelen - Westerlo este unul dintre cele mai atractive meciuri din play-off-ul pentru Conference League, din Jupiler League, prima ligă a Belgiei. Confruntarea este programată în etapa a 33-a și are loc sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 19:15.

Mechelen aleargă după locul în play-off, acolo unde se află Gent, cu 30 de puncte, patru mai multe decât trupa lui Besnik Hasi. În primele două etape din play-off, gazdele acestei confruntări au jucat un fotbal ofensiv, iar meciurile lor au avut parte de GG și peste 4,5 goluri! În prima rundă, Mechelen a învins-o pe Leuven, în deplasare, cu 3-2, scor cu care a pierdut apoi, acasă, în fața lui St. Truiden.

cota2.ro

De cealaltă parte, Westerlo e impasibilă în acest play-off și pare bucuroasă de faptul ca a evitat retrogradarea în acest sezon. În primele două runde, oaspeții de pe AFAS-stadion Achter de Kazerne au pierdut cu St. Truiden, scor 0-2, și cu Gent, scor 0-3.

Echipa antrenată de Bart Goor e catastrofală pe teren străin în 2024. Nu a câștigat niciun meci și, în cinci din cele șase meciuri în deplasare, a primit peste 1,5 goluri.

Mechelen are ascendent moral în fața lui Westerlo după confruntările din sezonul regulat, acolo unde s-a impus cu 3-1, acasă, și 3-2, în deplasare.

Pentru Mechelen, câștigarea play-off-ului pentru Conference League ar fi o adevărată realizare având în vedere că sezonul trecut s-a clasat abia pe locul 13 în Jupiler League, mult sub Westerlo, care s-a clasat a 8-a.

Pentru Westerlo, care, în sezonul trecut a obținut o victorie cu Mechelen, acasă, scor 2-0, AFAS-stadion Achter de Kazerne pare un teren minat. Trupa antrenată în prezent de Bart Goor nu a mai câștigat din 2017 la Mechelen.

Gazdele mai au un atuu pentru confruntarea din această etapă. Este vorba despre Abdallah Kerim Mrabti. Atacantul suedez în vârstă de 29 de ani este golgheterul echipei, cu șapte reușite.

Mrabti n-a mai marcat însă din 8 martie 2024, atunci când a reușit o „dublă”, chiar în poarta lui Westerlo, în victoria obținută de Mechelen cu scorul de 3-1.

Mozzart oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri KV Mechelen” în KV Mechelen - Westerlo o cotă de @1.70


Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
KV Mechelen vs Westerlo
Pronostic:
Peste 1,5 goluri KV Mechelen
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 3.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro