Ponturi Pariuri Handbal Potaissa Turda vs CS Dinamo București

GetsBet

Potaissa Turda - CS Dinamo București este cel mai atractiv meci al etapei cu numărul 23 din Liga Zimbrilor. Confruntarea este programată duminică, 14 aprilie, de la ora 15:00.

Dinamo este din nou scăpată în câștigătoare a campionatului de handbal masculin. „Dulăii” au câștigat șapte titluri din ultimele opt. Doar 2020 n-a fost anul lor din 2016 și până în prezent. Echipa antrenată de Xavi Pascual e lider în Liga Zimbrilor, cu 66 de puncte, 11 mai multe decât CSM Constanța, care are și un meci mai puțin disputat, dar care nu își face speranțe prea mari.

cota2.ro

Meciul de la Turda nu se anunță unul facil pentru Dinamo, iar formația gazde i-ar putea pune mici probleme. Potaissa este pe locul 4 în Liga Zimbrilor, cu 42 de puncte, patru mai multe decât CSM București și șase mai puține decât Minaur Baia Mare.

Interesant este faptul că în partida din sala „Gheorghe Barițiu” se vor înfrunta cele mai bune două ofensive din campionatul românesc de handbal masculin. Dinamo e lider detaliat și la acest capitol. Handbaliștii au marcat în primele 22 de etape nu mai puțin de 838 de goluri. De cealaltă parte, deși e doar a patra în Liga Zimbrilor, echipa antrenată de Horațiu Gal a marcat de 731 de ori.

Dovadă a apetitului ofensiv al celor două echipe stă și în rezultatul meciului tur, atunci când Dinamo s-a impus la București, scor 43-37. „Dulăii” și-au obișnuit fanii să marcheze o gălăgie de goluri, în special la partidele din campionatul României. În doar opt din cele 22 de etape, campioana en-titre a înscris sub 35,5 goluri.

De altfel, echipa antrenată de Xavier Pascual este singura din Liga Zimbrilor care și-a câștigat toate meciurile jucate până acum, 22 la număr. Nimeni nu a reușit să îi învingă sau să smulgă măcar un egal în fața „dulăilor”.

În ceea ce o privește pe Potaissa Turda, formația lui Gal are un bilanț de 13 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri. Ultimul eșec a fost suferit în urmă cu două etape, la Suceva, scor 36-41.

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 35,5 goluri Dinamo” la Potaissa Turda - CS Dinamo București o cotă de @1.79

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Potaissa Turda vs CS Dinamo București
Pronostic:
Peste 35,5 goluri Dinamo
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro