Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

Superbet

Silkeborg și Nordsjaelland, coșmarurile FCSB-ului din Europa, își dau întâlnire în etapa a 25-a din play-off-ul campionatului danez. Partida e programată luni, 15 aprilie, de la ora 20:00.

Pentru acest campionat, gazdele nu prea mai au niciun obiectiv și, cel mai probabil, vor termina pe locul 6. Totuși, deși e la 16 puncte de poziția a treia, ultima care duce în cupele europene, Silkeborg poate juca sezonul viitor în Europa. Pe 9 mai are finala Cupei Danemarcei, acolo unde se va lupta pentru trofeul cu Aarhus. După 24 de etape, Silkeborg are 29 de puncte și golaveraj nergativ, 31-35. Va primi vizita lui Nordsjaelland cu un moral pozitiv pentru că, în runda precedentă, a remizat pe terenul liderului Bronby, scor 1-1.

cota2.ro

De cealaltă parte, Nordsjaelland speră în continuare să termine în top 3. Fost adversară a FCSB-ului din preliminariile Conference League e pe locul 4, cu 43 de puncte, la doar două lungimi în spatele lui FC Copenhaga, pe care a reușit să o învingă în runda precedentă, acasă, cu scorul de 2-1. Oaspeții confruntării de pe Jysk Park au golaveraj pozitiv, 40-24. Înaintea etapei, apărarea lui Nordsjaelland era a doua cea mai bună din Danemarca, după Brondby.  

În Silkeborg – Nordsjaelland va fi și o confruntare a unora dintre cei mai buni marcatori ai sezonului. Gazdele îl au pe golgheterul lor, Alexander Lind, care a înscris 10 goluri în acest sezon, în timp ce, la oaspeți, Marcus Ingvartsen a punctat de nouă ori.

  • 3 goluri s-au marcat în 8 din ultimele 12 dueluri directe dintre Silkeborg și Nordsjaelland

Superbet oferă o cotă de @1.42 la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” pentru Silkeborg - Nordsjaelland

CS Mioveni - Șelimbăr este duelul care trage cortina peste etapa a patra din play-off-ul Ligii a 2-a. Confruntarea are loc luni, 15 aprilie, de la ora 17:30.

Partida de pe „Orășenescul” din Mioveni nu ar trebui să fie un spectaculoasă, având în vedere dispoziția pe care au arătat-o cele două formații. Gazdele sunt pe locul 6 în play-off și, după primele trei etape, nu au obținut nicio victorie. Au două egaluri și o remiză. Totuși, pentru că Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare în SuperLiga, argeșenii pot spera la locul 4, loc care i-ar readuce după doar un sezon în primul eșalon. Înainte să primească vizita lui Șelimbăr, echipa lui Constantin Schumacher are 35 de puncte, cu doar patru mai puține decât Csikszereda.

De cealaltă parte, Șelimbăr, deși e a doua clasată, cu 44 de puncte, trei mai puține decât Unirea Slobozia, e o echipă demoralizată de faptul că nu are dreptul legal de a juca în primul eșalon. La fel ca Mioveni, echipa lui Claudiu Niculescu n-a bătut nici ea pe nimeni în play-off. Aredouă remize consecutive, ultima, 0-0 pe terenul celor de la Gloria Buzău.

  • 0 goluri au marcat sibienii în primele trei meciuri de play-off, în care au făcut 0-0 la Buzău, 0-0 cu Hunedoara și 0-2 la Miercurea Ciuc
  • 2 goluri a marcat CS Mioveni în a doua parte a sezonului, în 1-1 la Miercurea Ciuc, 1-1 cu Buzău și 0-1 la Slobozia

Superbet oferă o cotă de @1.55 la pronosticul „Sub 2,5 goluri” pentru CS Mioveni - Șelimbăr

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Silkeborg vs Nordsjaelland
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.42
CS Mioveni vs Șelimbăr
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro