Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

Fortuna

Pentru acest bilet venim cu o recomandare din hochei, mai exact din cel mai spectaculos și urmărit campionat din lume. Toate cele trei meciuri de pe bilet se joacă în noaptea de 15 spre 16 aprilie.

Edmonton Oilers și San Jose Sharks se înfruntă începând cu ora 04:30. Gazdele sunt pe locul 5 în Conferința de Vest, cu 102 puncte. Deși vine după două înfrângeri consecutive, Edmonton se laudă cu a treia cea mai bună ofensivă din campionat, cu 282 de goluri marcate. Astfel, echipa antrenată de Kris Knoblauch are o medie de 3,58 pucuri marcate pe meci. De cealaltă parte, „rechinii”din San Jose sunt ultimiii în Conferința de Vest, dar se descurcă bine la capitolul atac. Au marcat de 178 de ori în 80de meciuri, adică o medie de 2,25 goluri. La capitolul apărare, Edmonton Oilers și San Jose Sharks sunt adversare și în Divizia Pacific și au împreună o medie 6,70 pucuri încasate.

cota2.ro

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” la Edmonton Oilers - San Jose Sharks o cotă de @1.27

Următoarea alegere este între două formații din Conferința de Est. New York Rangers va primi vizita lui Ottawa Senators. Partida se va desfăura în istorica arenă din New York, „Madison Square Garden și va lua startul la ora 02:30, ora României. Gazdele se laudă cu medie totală de 3,43 de goluri marcate pe meci. De cealaltă parte, canadienii au o medie de 3,15 pucuri înscrise. New York Rangers este liderul Conferinței de Est, cu 112 puncte.

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” la New York Rangers - Ottawa Senators o cotă de @1.28

O altă confrununtare între o echipă din Statele Unite ale Americii și Canada este cea dintre Detroit Red Wings și Montreal Canadiens. Cele două sunt adversare în Conferința de Est și în Diviza Atlantic. Meciul se va juca în „Little Caesars Arena” din Detroit și va începe la ora 02:00. Detroit Red Wings are o medie de minim 3,35 goluri marcate per meci. De cealaltă parte, canadienii de la Montreal dețin o medie de 2,85 pucuri per meci. Așadar, sunt premise bune ca și această partidă să fie una spectaculoasă pentru iubitorii de hochei și în special pentru publicul NHL.

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” la Detroit Red Wings - Montreal Canadiens o cotă de @1.28


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Edmonton Oilers vs San Jose Sharks
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.27
New York Rangers vs Ottawa Senators
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.28
Detroit Red Wings vs Montreal Canadiens
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.08
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro