Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

BETANO

CS Dinamo București e montată să ajungă în careul de ași al European League la handbal masculin. Turul dublei cu Skjern Handbold e programat marți, 23 aprilie, de la ora 19:45.

În drumul „dulăilor” spre îndeplinirea obiectivului stă o nouă formație daneză, după ce, în optimi, aceștia au eliminat-o pe Bjerringbro/Silkeborg, pe care au învins-o în ambele partide, scor 37-34, scor 27-24.

cota2.ro

Echipa lui Xavi Pascual pornește cu prima șansă. E lider în Liga Zimbrilor, acolo unde n-a pierdut niciun meci, în timp ce danezii sunt doar pe locul 6 în competiția internă. În ceea ce o privește pe Dinamo, singurul pas greșit în campionat a fost făcut acum două etape, când a remizat la Turda, scor 35-35, cu Potaissa. Lotul bucureștenilor este net superior nordicilor, așa că, în mod normal, Dinamo ar trebui să câștige la o diferență reconfortantă, ca să nu aibă emoții la retur.

Singurele emoții pe care ar trebui să le aibă Dinamo este evoluția imprevizibilă a lui Skjern din campionatul Danemarcei. La începutul lui aprilie a obținut o victorie surprinzătoare în fața celor de la OG, scor 33-30, după care a câștigat în deplasarea de la cea de-a doua clasată, Fredericia, scor 30-28. Totuși, înaintea venirii în România, adversara lui Dinamo a pierdut la Ringsted, scor 24-29.

Dubla din sferturile EHF European League pare prilejul perfect pentru ca Dinamo să își ia revanșa în fața lui Skjern. Cele două formații s-au mai întâlnit în 2017, în Liga Campionilor, iar danezii au câștigat ambele manșe, 39-28 și 36-23.

Betano oferă la pronosticul Pauză/Final: CS Dinamo București/CS Dinamo București pentru Dinamo - Skjern o cotă de @1.42

Fuchse Berlin - Nantes este un alt meci tare din sferturile de finală ale European League. Turul, disputat în capitala Germaniei, este programat tot marți, 23, aprilie, de la ora 21:45.

Se anunță un meci de foc între două din cele mai bune echipe ale competiției. Formația germană este campioana en-titre a European League, în timp ce francezii au jucat anul trecut în Liga Campionilor și au ajuns direct în sferturile European League pentru că au câștigat grupa din care au mai făcut parte două echipe din Bundesliga, Hannover Burgdorf și Rhein Neckar Lowen.

Sezonul acesta, Fuchse pare să se focuseze mai mult pe campionat, acolo unde este lider, și are ca obiectiv calificarea în EHF Champions League. În European League, nemții au pierdut două meciuri în această ediție, meciurile cu Sporting. Deși e favorită la casele la pariuri, Fuchse are un moral scăzut. Săptămâna trecută a piedut ambele meciuri din final four-ul Cupei Germaniei, scor 25-30, cu Magdeburg, și 28-31, cu Flensburg.

De cealaltă parte, Nantes a reușit să dea lovitura în finala Cupei Franței, scor 31-23. Ba, mai mult, a doua clastă din campionatul Franței nu a pierdut niciun meci în 2024! Nantes a ajuns în sferturile competiției după ce a câștigat grupa înregistrând 5 victorii și 1 eșec.

Betano oferă la pronosticul Total goluri: Peste 60,5 pentru Fuchse Berlin - Nantes o cotă de @1.55



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Skjern Handbold
Pronostic:
Pauză/Final: CS Dinamo București/CS Dinamo București
Cota
1.42
Fuchse Berlin vs Nantes
Pronostic:
Total goluri: Peste 60,5
Cota
1.55
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro