Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.50

LasVegas

La trei zile distanță, Salzburg o înfruntă din nou pe A. Klagenfurt în Bundesliga Austriei. De această dată în deplasare. Meciul e programat miercuri, 24 aprilie, de la ora 19:30.

Oaspeții au neapărată de victorie, având în vedere că lupta la titlu cu Sturm Graz este foarte strânsă. Ambele au același număr de puncte, 35, și doar golaverajul superior face ca „taurii” să ocupe prima poziție.

cota2.ro

A. Klagenfurt este cea mai slabă echipă din play-off. E pe locul 6, cu 19 de puncte, la două lungimi de ultima poziție care duce în barajul de Confernce League. Problema la echipa gazdă este că vine după șapte meciuri la rând fără victorie.

În runda precedentă, A. Klagenfurt a jucat chiar pe terenul lui Salzburg, acolo unde a pierdut cu scorul de 2-4. Cu toate acestea, Klagenfurt are un gol marcat in fiecare din ultimele trei partide de campioant, cu Hartberg, Rapid Viena si Salzburg.

Victoria din urmă cu trei zile a readus zâmbetele pe fețele fanilor lui Red Bull, care făcuse 1-1 cu SK Rapid și pierduse 1-3 cu LASK Linz.

  • 57 de goluri a marcat Salzburg, cel mai bun atac din Austria: Bundesliga
  • 5 etape au mai rămas până la finalul play-off-ului din prima ligă austriacă

LasVegas oferă la pronosticul „2 și peste 1,5 goluri” pentru A. Klagenfurt - Salzburg o cotă de @1.59

Tot miercuri, 24 aprilie, dar de la ora 21:30, e meci tare și în play-off-ul Jupiler Pro League. Liderul Anderlecht primește vizita lui Cercle Brugge.

Gazdele ar cam trebui să câștige pentru că tremură pentru prima poziție. Anderlecht e în scădere de formă, a pierdut două din ultimele trei partide, iar Club Brugge îi suflă în ceafă. Rivala trupei din Bruxelles e pe locul 2, cu 36 de puncte, la doar două lungimi de fotoliul de lider.

Ambele formații vin după eșecuri. Anderlecht a pierdut la Genk, scor 1-2, în timp ce Cercle Brugge a pierdut la Antwerp, scor 0-1. Oaspeții joacă destul de detașat în play-off-ul din prima ligă a Belgiei și încă au speranțe la cupele europene. Sunt pe locul 5, cu 29 de puncte, patru mai puține decât Genk, care e pe locul de baraj pentru Conference League.

  • 1 înfrângere a suferit Cercle Brugge în ultimele 4 etape, 0-1, cu Antwerp
  • 5 rezultate pozitive a bifat Cercle Brugge în deplasare, în play-off reușind 1-1 la Genk și 3-2 la Royale Union SG

LasVegas oferă la pronosticul „1X și peste 1,5 goluri” pentru Anderlecht - Cercle Brugge o cotă de @1.57


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
A. Klagenfurt vs Salzburg
Pronostic:
2 și peste 1,5 goluri
Cota
1.59
Anderlecht vs Cercle Brugge
Pronostic:
1X și peste 1,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro