Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

PUBLICWIN

St. Liege - St. Truiden este unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 6-a din play-off-ul de Conference League al Jupiler League. Meciul este programat sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:15.

Gazdele sunt out din lupta la cupele europene. Nu au nicio victorie în primele cinci runde de play-off. Primul loc în acest mini campionat duce sezonul viitor în preliminariile Conference League. În primele cinci meciuri din play-off, Standard a avut trei meciuri de „ambele marchează” și „peste 4,5 goluri”, dar și două remize albe. Standard Liege este așadar fără obiectiv în acest play-off de Conference League.

cota2.ro

În meciul tur din play-off, a fost show total între Standard și St. Truiden. S-a terminat 3-3! Totuși, formația oaspete pare să fi devenit un coșmar pentru trupa din Liege. În ultimele șase meciuri directe, St. Truiden a învins-o de trei ori pe Standard Liege, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

  • 11 din ultimele 12 meciuri St. Liege - St Truiden s-au terminat cu rezultat pozitiv pentru St. Truiden

PublicWin oferă la pronosticul „X2” pentru St. Liege - St. Truiden o cotă de @1.65

Gent și Westerlo sunt și ele adversare în runda cu numărul 6 din campionatul Belgiei, play-off-ul pentru Conference League. Partida e programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 21:45.

Pentru gazde se anunță cel mai facil meci din acest play-off și ar trebui, în mod normal să își adjudece fără emoții victoria. Gent e lider, cu 36 de puncte, la șase lungimi de KV Mechelen. Are și ascendent moral, pentru că vine după două victorii cu următoarele două clasate, Mechelen, 3-1, și St. Truiden, 2-0. Gent se laudă și cu cel mai bun goalveraj din play-off. Are cea mai bună ofensivă, dar și cel mai bun atac: 14-4. A pierdut un singur meci în acest play-off, în deplasarea de la Leuven, scor 1-2.

De cealaltă parte, Westerlo abordează relaxată acest mini campionat deoarece are asigurat locul de Jupiler League și în sezonul viitor. Poate de aceea nici nu a bătut pe nimeni în acest play-off. Pe teren străin a pierdut ambele confruntări, 2-3 la Mechelen și 0-2 la Truiden. Westerlo are cel mai slab atac, șase goluri marcate, în timp ce apărarea este cea mai proastă, 12 goluri încasate.

  • 8 meciuri au avut loc între cele două formații din 2022 și de fiecare dată s-au marcat între trei și opt goluri

PublicWin oferă la pronosticul „1 solist” pentru Gent - Westerlo o cotă de @1.34


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
St. Liege vs St. Truiden
Pronostic:
X2
Cota
1.65
Gent vs Westerlo
Pronostic:
1 solist
Cota
1.34
Cota finala: 2.21
Profit: 9.68
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro