Ponturi Pariuri Fotbal Gloria Buzău vs Unirea Slobozia

BETANO

Gloria Buzău și Unirea Slobozia sunt adversare în etapa cu numărul 9 din play-off-ul ligii secunde din România. Partida din Crâng e programată luni, 7 mai, de la ora 19:00.

Echipa lui Andrei Prepeliță are nevoie de cel puțin un punct pentru a își asigura promovarea în eșalonul superior din punct de vedere matematic. Înainte să primească vizita liderului din Liga 2, Buzău are 45 de puncte, cu cinci mai multe decât Csikszereda.

cota2.ro

Pentru că Hunedoara și Șelimbăr nu au drept de promovare ce-a de-a doua care va fi sigură că va juca în Liga 1 alături de Slobozia va fi una dintre Buzău, Csikszereda și CS Mioveni. Șansele cele mai mari le au buzoineii, având în vedere că au nevoie de un singur punct. Ce-i drept, fotbaliștii lui Prepeliță au avut și noroc în runda precedentă, când au pierdut cu 1-2 la Șelimbăr, deși au condus cu 1-0. Cu toate acestea, de pasul greșit al buzoienilor n-a profitat echipa din Miercurea Ciuc, care a pierdut cu ultima clasată din play-off, CS Mioveni, scor 1-3.

Deși a promovat matematic în primul eșalon, Unirea Slobozia și-a apărat corect șansele, dovadă rezultatele. Are patru victorii la rând în Liga 2. Ultimul pas greșit l-a făcut chiar în meciul tur cu Gloria Buzău, acasă, scor 1-1.

  • 9 din ultimele 10 meciuri ale Unirii Slobozia s-au terminat cu cel puțin un gol marcat de către ialomițeni

De cealaltă parte, Gloria Buzău este echipa X în acest play-off. Nu mai puțin de cinci din cele opt meciuri jucate de echipa lui Andrei Prepeliță s-au terminat la egalitate. Cu excepția remizei nule cu Șelimbăr, buzoienii au marcat în toate celelalte patru remize.

  • 2 din cele 12 meciuri jucate de Buzău în 2024 s-au terminat fără gol din partea echipei lui Andrei Prepeliță

Betano oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” pentru Buzău - Unirea Slobozia o cotă de @1.82

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gloria Buzău vs Unirea Slobozia
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 4.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro