Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

PUBLICWIN

Florida Panthers și Boston Bruins sunt adversare în meciul cu numărul 5 din sferturile de finală ale play-off-ului NHL, ediția 2023-2024. Partida din Amrant Bank Arena e programată miercuri, 15 mai, de la ora 02:00.

Gazdele sunt favorite la victorie. Un eventual succes în acest meci 5 ar duce-o pe finalista de anul trecut în semifinalele play-off-ului, având în vedere că Florida o conduce pe Boston cu scorul de 3-1. Ultimul meci a fost de un dramatism total. „Panterele” au întors de la două goluri diferență și s-au impus cu scorul de 3-2 în TD Garden.

cota2.ro

Istoria, dar și statistică spune că ar trebui să avem din nou un duel spectaculos cu multe goluri. Florida are o medie totală de cel puțin 3,5 goluri marcate per meci, în timp ce Boston ține aproape cu 3,4 pucuri marcate. Defensiv niciuna nu stă prea bine, media lor adunată fiind de peste 5,9 goluri încasate.

Rezultate Florida Panthers - Boston Bruins, sferturi play-off

  • 1-5
  • 6-1
  • 6-2
  • 3-2

Deși Florida Panthers conduce în acest sfert de finală, Bruins se bazează pe faptul că, în sezonul regulat, au câștigat toate meciurile cu „panterele”. Oaspeții vorr avea o misiune grea să rămână în partidă la noapte și prin prisma faptului că vedeta Brad Marchant e incertă.

PublicWin oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri - timp regulamentar” pentru Florida Panthers - Boston Bruins o cotă de @1.45

Edmonton Oilers și Vancouver Canucks luptă și ele pentru prezența în „careul de ași”. Meciul 4 al acestei confruntări are loc miercuri, 15 mai, de la ora 04:30.

Partida se va juca în Rogers Place, iar gazdele vor încerca să profite de această dată de avantajul și să restabilească egalitatea. Având în vedere ultimele confruntări, dar și cum arată liniile celor două formații, e anticipat un nou duel cu goluri multe.

Edmonton se laudă cu medie de minim 3,6 goluri marcate, în timp ce Vancouver deține o medie de aproximativ 3,2 pucuri înscrise. Defensiv, cele două au împreună o medie de peste 6,4 pucuri încasate.

Rezultate Edmonton Oilers - Vancouvers Canucks, sferturi play-off

  • 4-5
  • 4-3
  • 3-4

În sezonul regulat, Edmonton nu a prea avut nicio șansă cu Vancouver. Echipa Rick Tocchet a pierdut doar una din cele cinci confruntări și aceea în prelungiri.

PublicWin oferă la pronosticul „Peste 5,5 goluri - timp regulamentar” pentru Edmonton Oilers - Vancouver Canucks o cotă de @1.55

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Florida Panthers vs Boston Bruins
Pronostic:
Peste 4,5 goluri - timp regulamentar
Cota
1.45
Edmonton Oilers vs Vancouver Canucks
Pronostic:
Peste 5,5 goluri - timp regulamentar
Cota
1.55
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro