Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.74

PUBLICWIN

Joi, 23 mai, este o zi plină de hochei, atât pe continentul Nord-American, cât și în Europa. De ceea pe bilet am selectat un meci din NHL și două de la Campionatul Mondial. Toate, din fazele eliminatorii!

New York Rangers și Florida Panthers sunt adversare în primul meci din semifinalele play-off-ului NHL, sezonul 2023-2024. Partida se dispută în Madison Square Garden și va lua startul în această noapte, de la ora 03:00.

cota2.ro

Gazdele fac un sezon foarte bun, iar prezența lor în careul de ași nu e una întâmplătoare. În fazele eliminatorii au trecut pe rând de Washington Capitals, scor 4-0, apoi de Carolina Hurricanes (4-2). Meciul 6 a fost decisiv în sferturi, NYR reușind să câștige chiar pe terenul lui Hurricanes, scor 5-3.

New York Rangers și Florida Panthers au fost adversare și în sezonul regulat al Conferinței de Est. Oaspeții au terminat atunci pe locul 3, la patru puncte în spatele liderului din New York.

În play-off-ul NHL, Florida Panthers a trecut prima dată de Tampa Bay Lightning, scor 4-1, apoi de Boston Bruins, scor 4-2.

Rezultate New York Rangers - Florida Panthers, sezonul 2023-2024

  • 4-3
  • 2-4
  • 3-4

PublicWin oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru New York Rangers - Florida Panthers o cotă de @1.45

Canada și Slovacia sunt adversare în sferturile de finală ale play-off-ului Campionatului Mondial de hochei pe gheață. Partida se va juca în O2 Arena, din Praga, joi, 23 mai, de la ora 17:20.

Nord-americanii sunt favoriți cerți la victorie și nu au voie să facă vreun pas greșit având în vedere că obiectivul este titlul suprem. Reprezentativa „Țării de Stejar” e campioana en-titre. Canadienii au defilat în Grupa A, acolo unde au obținut 7 victorii din 7, dintre care cinci au fost obținute în timpul regulamentar.

De cealaltă parte, Slovacia a făcut parte din Grupa B și a prins in extremis un loc în sferturi. De pe poziția a patra, cu 12 puncte, obținute din victoriile cu Kazakhstan, Statele Unite și Franța.

PublicWin oferă la pronosticul „1 solist” pentru Canada - Slovacia o cotă de @1.27

Învingătoarea duelului dintre Canada și Slovacia va da piept în semifinale cu câștigtătoarea meciului Suedia - Finlanda. Duelul nordic din Ostravar Arena are loc joi, 23 mai, de la ora 21:30.

Favorită la acest duel este Suedia, care a câștigat Grupa B de la Campionatul Mondial. Este singura națională de la turneul final care a câștigat toate cele șapte meciuri în timpul regulamentar. Suedezii au avut cea mai bună apărare din grupă, doar 9 goluri încasate. La capitolul goluri marcate (35), doar SUA a stat mai bine, cu 37 de pucuri.

De cealaltă parte, Finlanda s-a calificat cu mari emoții în sferturi. A obținut biletele pentru sferturi cu doar 10 puncte. Finlandezii au câștigat trei meciuri, dintre care unul a fost în Over Time. Celelalte trei meciuri s-au soldat cu înfrângeri pentru naționala lui Jukka Jalonen.

PublicWin oferă la pronosticul „1 solist” pentru Suedia - Finlanda o cotă de @1.49


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
New York Rangers vs Florida Panthers
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.45
Canada vs Slovacia
Pronostic:
1 solist
Cota
1.27
Suedia vs Finlanda
Pronostic:
1 solist
Cota
1.49
Cota finala: 2.74
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro