Ponturi Pariuri Hochei Dallas Stars vs Edmonton Oilers

FAVBET

Dallas Stars și Edmonton Oilers sunt adversare în primul meci din cea de-a doua semifinală a play-off-ului NHL, sezonul 2023-2024. Partida se va juca în American Airlines Center, vineri, 24 mai, de la ora 03:30.

Învingătoarea seriei va da piept în marea finală cu câștigătoarea dintre New York Rangers și Florida Panthers. Acolo, scorul este 1-0 pentru „pantere”, după victoria cu 3-0.

cota2.ro

Dallas Stars este una dintre favoritele la câștigarea trofeului „Stanley Cup”, iar parcursul de până acum le dă mari speranțe fanilor texani. Echipa antrenată de Peter DeBoer a ajuns în careul de ași fără prea mult efort. A trecut de Colorado Avalanche, scor 4-2. Dallas Stars a avut parte de o serie mult mai grea în optimi, acolo unde a eliminat-o pe Vegas Golden Knights, scor 4-3, victoria decisivă fiind obținută în ultimul meci.

De cealaltă parte, Edmonton Oilers se anunță a fi o nucă tare, iar seria are șanse bune să se decidă abia la finalul celor șapte confruntări. În play-off, echipa lui Knoblauch a trecut prima dată de Las Angeles Kings, scor 4-1. Misiunea lui Edmonton a fost însă mult mai dificilă în sferturi, acolo unde a trebuit să treacă de Vancouver Canucks. A fost 4-3, după 3-2 în meciul decisiv.

Dallas Stars pleacă favorită și prin prisma rezultatelor din sezonul regulat. Acolo, texanii s-au impus de două ori, iar singurul succes al canadienilor a venit în prelungiri.

Rezultate Dallas Stars - Edmonton Oilers, sezonul 2023-2024

  • 04.04.24 5-0
  • 17.02.24 3-4 OT
  • 03.11.23 4-3

Și statistica all time a confruntărilor directe este de partea texanilor. De-a lungul istoriei, cele două formații s-au înfruntat de 44 de ori în NHL. Dallas Stars s-a impus de 29 de ori, în timp ce Edmonton Oilers a obținut 15 victorii.

FavBet oferă la pronosticul „Victorie Dallas Stars (inclusiv prelungiri)” pentru Dallas Stars - Edmonton Oilers o cotă de @1.75


Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Dallas Stars vs Edmonton Oilers
Pronostic:
Victorie Dallas Stars (inclusiv prelungiri)
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro