Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

Mozzart

AIK - Goteborg este derby-ul etapei cu numărul din 11 din Allesvenskan, prima ligă a Suediei. Partida de pe Friends Arena e programată luni, 27 mai, de la ora 20:10.

Chiar dacă cele două formații au un start slab de campionat și nu se mai ridică la nivelul din trecut, meciul de pe Friends Arena rămâne un derby de tradiție în Suedia. Înaintea runde, AIK era pe locul 8 în clasament, cu 14 puncte, în timp ce oaspeții ocupau poziția a 12-a, cu 11 puncte.

cota2.ro

În ultima vreme au fost doar meciuri echilibrate între cele două rivale. Doar două din ultimele 15 dueluri directe s-au terminat cu mai mult de trei goluri. În sezonul precedent au fost două rezultate de egalitate, 1-1 și 2-2, iar în urmă cu două ediții fiecare formație și-a câștigat partida de pe teren propriu cu același scor 1-0.

AIK speră să spargă ghinionul din ultimele trei etape, în care a pierdut de fiecare dată, și să obțină măcar un punct din acest derby, având în vedere că pleacă cu statut de favorită. Golaverajul lui AIK este pe minus după 10 runde, 17-21.

De cealaltă parte, Goteborg are un moral cât de cât mai bun. În etapa trecută a câștigat acasă cu Mjallby, scor 1-0. În ceea ce privește golaverajul, Goteborg e și ea pe minus, 10-14.

Mozzart oferă la pronosticul „1X & 0-3 goluri” pentru AIK - Goteborg o cotă de @1.57

Norrkoping și Varnamo sunt și ele adversare în etapa a 11-a din campionatul Suediei. Partida e programată luni, 27 mai, de la ora 20:00.

Gazdele sunt pe locul 14 în Allesvenskan, cu 11 puncte, la doar un punct de zona fierbinte din clasament. Același număr de puncte îl are și Varnamo, dar ocupă poziția a 13-a.

Poziția superioară a oaspeților se datorează golaverajului un pic mai bun. Norrkoping a încasat 23 de goluri și a marcat de 14 ori. De cealaltă parte, Varnamo are golaveraj 10-17.

Ambele echipe vin după eșecuri în runda precedentă. Norrkoping a pierdut la Brommapojkarna, scor 1-2, în timp ce Varnamo a fost învinsă acasă de Kalmar, scor 0-2.

Gazdele, care au cinci înfrângeri în acest sezon, au încasat cel puțin un gol în nouă din cele zece etape. Au însă ascendent moral în fața lui Varnamo.Norrkoping are două succesuri la rând pe teren propriu în ultimele confruntări directe, scor 2-0 și 2-1.

Mozzart oferă la pronosticul „1X & 2+ goluri” pentru Norrkoping - Varnamo o cotă de @1.55

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
AIK vs Goteborg
Pronostic:
1X & 0-3 goluri
Cota
1.57
Norrkoping vs Varnamo
Pronostic:
1X & 2+ goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.43
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro