Ponturi Pariuri Fotbal Keflavik vs Leiknir

LasVegas

Kefalvik și Leiknir deschid runda cu numărul 6 din 1. deild karla, al doilea eșalon fotbalistic din Islanda. Partida de pe Keflavíkurvollur este programată miercuri, 5 iunie, de la ora 22:15.

Deși este start de sezon, o victorie ar fi extrem de importantă pentru formația gazdă, care ar urca pe loc de play-off. În liga secundă din Islanda, liderul promovează direct în primul eșalon, în timp ce următoarele patru formații dau baraj. Momentan, după cinci runde, Keflavik este pe locul 7 în clasament, cu cinci puncte, la o singură lungime de Dalvik/Reynir (locul 6) și Vestmannaeyjar (locul 5).

cota2.ro

Keflavik este una dintre formațiile care și-au propus promovarea în prima ligă, acolo unde a jucat în 2023, dar a retrogradat după ce a terminat pe poziția a 12-a.

Gazdele vin după două rezultate de egalitate și sunt în căutarea celui de-al doilea succes din acest sezon. Formația pregătită de Haraldur Guomundsson are o victorie, două înfrângeri și două remize. În ceea ce privește golaverajul, ea este pe plus, cu șapte goluri marcate și șase încasate.

De cealaltă parte, Leiknir este departe de revenirea în prima ligă din Islanda. Cel puțin așa arată lucrurile după startul nefast de sezon. Oaspeții sunt pe ultimul loc, cu doar trei puncte, obținute din o victorie și patru înfrângeri. În a doua ligă din Islanda, ultimele două clasate retrogradează direct în cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Golaverajul este și el negativ pentru trupa lui Sigurdur Heidar Hoskuldsson, care are cinci goluri marcate și opt încasate.

Keflavik și Leiknir se vor înfrunta pentru prima dată în meci direct după doi ani de zile. Ultima dată când au jucat una împotriva celeilalte erau în primul eșalon.

În campionat, Keflavik a câștigat toate meciurile din 2022 (7-1, 2-1 și 3-0), în timp ce Leiknir s-a impus într-un meci de Cupa Ligii (3-2) și într-un meci de Cupa Islandei (2-1).

LasVegas oferă la pronosticul „1 solist & peste 1,5 goluri” pentru Keflavik - Leiknir o cotă de @1.71


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Keflavik vs Leiknir
Pronostic:
1 solist & peste 1,5 goluri
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: 3.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro