Ponturi Pariuri Hochei Cleveland Monsters vs Hershey Bears

GetsBet

Cleveland Monsters și Hershey Bears se înfruntă în cel de-al patrulea meci din semifinalele play-off-ului AHL, sezonul 2023-2024. AHL este liga de hochei pe gheață considerată principala pepinieră pentru NHL. A patra confruntare a seriei care se dispută după sistemul „Best of 7” este programată vineri, 7 iunie, de la ora 02:00.

Primele trei partide au fost foarte spectaculoase, cu multe goluri, dar încheiate toate cu victoria celor de la Hershey Bears. În cazul unui nou succes, trupa din Pennsylvania își va asigura biletele pentru marea finală. Hershey Bears este campioana en-titre și nici nu concepe să nu aibă ocazia de a își apăra trofeul „Calder Cup”.

cota2.ro

Hershey Bears, echipă antrenată de Todd Nelson, este cea mai decorată din AHL, cu 12 titluri de campioană. Deși au fost protagonistele unor meciuri spectaculoase, în care nu s-a marcat niciodată mai puțin de 4,5 goluri, echipa din Pennsylvania a avut mereu câștig de cauză. Cleveland n-a reușit niciun succes împotriva lui Hershey.

Cleveland Monsters - Hershey Bears, rezultatele din AHL, sezonul 2023-2024

  • 2-6
  • 2-3 OT
  • 4-5 OT
  • 0-5
  • 3-6
  • 0-6
  • 2-5

Ba, mai mult, trupa din Ohio nu a mai obținut o victorie împotriva lui Hershey Bears din 12 decembrie 2022. Atunci, Cleveland s-a impus în Over Time cu 6-5, într-o partidă a Diviziei Atlantice din AHL. De altfel, aceea a fost doar a doua victorie a lui Cleveland Monsters în confruntările directe cu Hershey Bears din ultimii trei ani. Precedentul succes avusese loc în octombrie 2021.

Învingătoarea seriei dintre Cleveland Monsters și Hershey Bears va da piept în marea finală cu câștigătoarea duelului Milwaukee Admirals - Coachella Valley Firebirds. Acolo, scorul este 3-0 pentru Coachella Valley Firebirds, finalista din sezonul trecut.

GetsBet oferă la pronosticul „Hershey Bears - să câștige, tot meciul” pentru Cleveland Monsters - Hershey Bears o cotă de @1.72


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Cleveland Monsters vs Hershey Bears
Pronostic:
Hershey Bears - să câștige, tot meciul
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro