Ponturi Pariuri Fotbal KuPS vs AC Oulu

LasVegas

KuPS și AC Oulu sunt adversare în etapa a 10-a din Veikkausliiga, primul eșalon fotbalistic din Finlanda. Duelul va avea loc pe Vare Areena și este programată sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17:00.

KuPS este vicecampioana Finlandei și este în căutarea titlului pe care nu l-a mai câștigat din 2019. HJK Helsinki a câștigat campionatul în sezonul precedent. Cu o victorie în această rundă, gazdele for urca pe prima poziție, acolo unde se află, VPS, care are disputat un meci în plus. VSP este pe primul loc, cu 23 de puncte, doar unul mai mult decât KuPS.

cota2.ro

KuPS este de departe cea mai în formă echipă din Veikkausliiga. Este singura formație din campionatul Finlandei care nu a pierdut până acum. Are șase victorii și patru egaluri. Echipa, care este antrenată de Jani Honkavaara, are și cea mai bună defensivă din primul eșalon: doar nouă goluri înacasate!

  • 6 victorii a obținut KuPS în acest campionat, toate pe teren propriu!

De cealaltă parte, Oulu este o formație care are ca obiectiv evitarea retorgradării. I-a crescut puțin moralul după ce a obținut primul succes din acest campionat în chiar ultima partidă, acasă, scor 1-0, contra campioanei en-titre, HJK.

În afara de acest succes surprinzător, fotbaliștii lui Tuomas Silvennoinen au înregistrat patru rezultate de egalitate și patru înfrângeri. Oulu este pe minus în ceea ce privește golaverajul, 14-17.

KuPS are ascendent moral în fața lui AC Oulu și prin prisma rezultatelor directe. Are 18 victorii, patru înfrângeri și patru remize în confruntările directe. Pe terenul lui KuPS, AC Oulu a obținut de-a lungul istoriei doar două succese, unul în 2023 și unul în 1994!

  • 1 solist și peste 1,5 goluri este pronosticul care s-a înregistrat în toate cele șase meciuri de acasă ale lui KuPS din acest campionat

LasVegas oferă la pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” pentru KuPS - AC Olulu o cotă de @1.76

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
KuPS vs AC Oulu
Pronostic:
1 solist și peste 1,5 goluri
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: 6.08
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro