Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

LasVegas

Keflavik și Valur sunt adversare în sferturile de finală ale Cupei Islandei. Partida este programată duminică, 9 iunie, de la ora 19:00.

Valur pleacă cu prima șansă având în vedere că este formația care evoluează în eșalonul superior, acolo unde se luptă la titlul de campioană. După 10 etape, este pe locul 3, cu 21 de puncte, la patru lungimi de liderul Víkingur Reykjavík.

cota2.ro

De cealaltă parte, Keflavik evoluează în liga a doua din Islanda și are ca obiectiv promovarea în primul eșalon. Obiectivul pare un pic cam departe, având în vedere cum a început sezonul. După șase etape scurse din eșalonul secund, Keflavik este pe locul 4, cu opt puncte, cu șase mai puține decât liderul Fjölnir.

Până să ajungă în această fază a competiției, cele două formații au trecut trei tururi. Fiecare meci pe care l-au disputat s-a terminat cu peste 1,5 goluri.

Keflavik și Valur nu s-au mai întâlnit în meci direct din august 2023, atunci când ambele formații evoluau în primul eșalon. E momentul perfect pentru ca Valur să își ia revanșa, pentru că n-a mai învins-o pe Keflavik din iulie 2022, în deplasare, scor 3-0.

  • 2 victorii, 2 egaluri și 2 remize are Keflavik în liga a doua din Islanda și un golaveraj 12-6
  • 6 victorii, 3 egaluri și 1 eșec are Valur în prima ligă din Islanda, în timp ce golaverajul e 23-12

LasVegas oferă la pronosticul „X2 și peste 1,5 goluri” pentru Keflavik - Valur o cotă de @1.39

Alesund primește vizita lui Kongsvinger în etapa a 12-a din a doua ligă a Norvegiei. Duelul are loc duminică, 9 iunie, de la ora 18:00.

Este un duel disproporționat din punct de vedere al clasamentului, având în vedere că se înfruntă ultima și prima clasată din Norvegia.

După 11 runde, formația gazdă e lanterna roșie a clasamentului, cu opt puncte, obținute din 2 victorii, 2 egaluri și 7 înfrângeri.

De cealaltă parte, Kongsvinger este lider, cu 24 de puncte și speră să mențină ecartul și după runda cu numărul 12. Pe locul 2 stă la pândă Egersund, cu 21 de puncte.

  • 11-21 este golaverajul lui Aalesund, echipa cu cel mai slab atac din campionat
  • 22-15 este goalverajul lui Kongsvinger, formația cu al treilea cel mai bun atac din ligă

Va fi primul meci direct între Aalesund și Kongvinger după o pauză de cinci ani. Deși n-a pierdut încă un meci contra lui Kongsivnger, acum pare că a venit momentul ca oaspeții să spargă gheața, având în vedere că Alesund e atât de aproape de cel de-al treilea eșalon. Două puncte le despart pe gazde de Start, prima formație aflată deasupra „nisipurilor mișcătoare”.

LasVegas oferă la pronosticul „X2 și peste 1,5 goluri” pentru Aalesund - Kongsvinger o cotă de @1.45

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Keflavik vs Valur
Pronostic:
X2 și peste 1,5 goluri
Cota
1.39
Aalesund vs Kongsvinger
Pronostic:
X2 și peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.02
Profit: 9.18
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro