Ponturi Pariuri Fotbal KuPS vs Haka

GetsBet

KuPS și Haka sunt adversare în etapa a 11-a din Veikkausliiga, prima ligă a Finlandei. Partida de pe Vare Areena este programată miercuri, 12 iunie, de la ora 18:00.

Vicecampioana Finlandei merge ceas în acest start de sezon și, momentan, pare principala favorită a titlului pe care nu l-a mai câștigat de cinci ani. În urma victoriei din runda precedentă, scor 1-0, contra lui AC Oulu, formația gazdă s-a instalat în fotoliul de lider. KuPS are acum 25 de puncte, cu două mai multe decât VPS.

cota2.ro

KuPS n-are concurența când vine vorba din Finlanda. Este singura formație neînvinsă în Veikkausliiga. Fotbaliștii pregătiți Jani Honkavaara au șapte victorii, patru remize și, cum spuneam, nicio înfrângere. Gruparea de pe Vare Areena se laudă și cu cel mai bun golaveraj din primul eșalon. Are cel mai bun atac, 23 de goluri marcate, dar și cea mai bună apărare, doar zece goluri încasate!

  • 7 victorii a obținut KuPS în Veikkausliiga, toate pe propriul teren

În ceea ce îi privește pe oaspeți, aceștia sunt pe locul 6, ultimul din play-off, la o distanță (cinci puncte) destul de confortabilă față de urmăritoarea Mariehanm. Cele 17 puncte strânse până acum de Haka au fost obținute din cinci victorii, două rezultate de egalitate și cinci înfrângeri. Trupa pregătită de Andy Smith e pe plus la golaveraj, dar la limită, 17-16. În runda precedentă a învins-o pe vecina de clasament, Mariehanm, scor 2-0.

  • 1 singură victorie din cele cinci a fost obținută de Haka în deplasare, scor 3-0, pe terenul lui Gnistan

Haka a pierdut fără drept de apel ultimele două meciuri jucate pe teren străin, 0-5 cu Ilves, și 1-3 cu Inter Turku.

  • 1 solist și peste 1,5 goluri este pronosticul care s-a înregistrat în toate cele șapte meciuri de acasă ale lui KuPS din acest campionat
  • 4 ani au trecut de la ultima victorie a celor de la Haka pe terenul lui KuPS, scor 2-1

GetsBet oferă la pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” pentru KuPS - Haka o cotă de @1.75

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
KuPS vs Haka
Pronostic:
1 solist & Peste 1,5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro