Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

GetsBet

Germania - Scoția este meciul de deschidere de la Euro 2024. Partida de pe Allianz Arena este programată pentru ziua de vineri, 14 iunie, de la ora 22:00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă franceză, condusă la centru de Clement Turpin.

Germania este favorită certă la câștigarea acestei partide, dar meciul de la Munchen se anunță unul de mare angajament având în vedere că nemții întâlnesc o formație britanică.

cota2.ro

Cele două formații au fost repartizate în Grupa A, acolo unde se mai află Ungaria și Elveția. Fiind țară gazdă, Germania a jucat doar amicale înainte de Euro 2024. Nemții au arătat însă foarte bine în fiecare test din acest an. Au câștigat în fața a doi adversari de grei, Franța și Olanda, scor 2-0, respectiv 2-1. Au învins-o și pe Grecia cu 2-1 și au făcut o remiză albă împotriva Ucrainei, Șansele ca nemții să scape printre degete cele trei puncte la meciul de debut sunt extrem de mici, dacă ne raportăm la forma slabă a Scoției. În ultimele zece partide, britanicii au câștigat de numai două ori.

Germania și Scoția se vor înfrunta pentru a 11-a oară în istorie. Evident, balanța înclină clar în favoarea gazdelor. În confruntările cu scoțienii, germanii s-au impus de 7 ori, au înregistrat 2 rezultate de egalitate și au suferit o înfrângere. Singurul succes al britanilor a venit într-un meci amical, disputat în 1999.

  • 16 cornere au fost acordate în ultimul amical al Germaniei înainte de Euro 2024, 2-1, cu Grecia
  • 13 cornere s-au acordat în amicalul Germania - Ucraina 0-0
  • 9 cornere s-au acordat în ultimul amical al Scoției înainte de turneul final, 2-2, cu Finlanda
  • 12 cornere s-au acordat în Scoția - Gibraltar 2-0 și 9 în Scoția - Irlanda de Nord 0-1

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 7,5 cornere” pentru Germania - Scoția o cotă de @1.35

Pharco - Al Ahly Caior este unul dintre dueluri tari ale etapei a 11-a din Egypt Premier League, primul eșalon fotbalistic al Egiptului. Partida este programată vineri, 14 iunie, de la ora 19:00.

Forma de moment este una mult mai bună pentru oaspeți, care ocupă locul 9, cu 33 de puncte, la doar patru lungimi de podium. Trupa din capitala Egiptului vine după o serie impresionantă. În ultimele 10 meciuri oficiale a pierdut doar o dată și a înregistrat două rezultate de egalitate.

  • 4 victorii la rând are în campionat Al Ahly Caior

Oaspeții acestui meci se laudă cu a doua cea mai bună apărare din campionat, doar 16 goluri încasate. Numai liderul Pyramids stă mai bine, 14 goluri încasate.

De cealaltă parte, Pharco este pe locul 16, primul retrogradabil din Egipt. Are 21 de puncte, cu unul mai puțin de ieșirea din zona nisipurilor mișcătoare. 4 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri are până acum Pharco în acest campionat, iar golaverajul este unul negativ: 22-32.

  • 3 victorii și 1 remiză a înregistrat Al Ahly Cairo cu Phraco în 4 meciuri

GetsBet oferă la pronosticul „2 solist” pentru Phraco - Al Ahly Cairo o cotă de @1.40


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Germania vs Scoția
Pronostic:
Peste 7,5 cornere
Cota
1.35
Pharco vs Al Ahly Cairo
Pronostic:
2 solist
Cota
1.40
Cota finala: 1.89
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro