Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Scoția

Superbet

Gata, așteptarea a luat sfârșit! Începe EURO 2024! Azi, de la 22:00, Germania și Scoția vor evolua în meciul care va deschide Campionatul European. Din postura de țară gazdă, Germania a fost automat calificată și s-a pregătit pentru acest turneu final doar cu meciuri amicale.

Pe lângă Germania și Scoția, Grupa A este completată de Elveția și Ungaria, formații care vor evolua sâmbătă, de la ora 16:00.

cota2.ro

  • Înainte de EURO 2024, Germania a închis cu două meciuri de verificare în care rezultatele au fost parțial bune: 0-0 cu Ucraina și 2-1 cu Grecia;
  • Naționala lui Nagelsmann își domină adversarii și reușește să-și exprime clar intențiile ofensive, dar a arătat și probleme în defensivă, în special cu Grecia;
  • Surprinzător, Grecia a expediat 12 șuturi spre poarta lui Neuer, dintre care 6 au fost cadrate;
  • Nici Scoția nu vine doar după lapte și miere la acest debut de European: 2-2 cu Finlanda și 2-0 cu Gibraltar, în cele mai recente jocuri de pregătire.

Fără să stăm să ne gândim prea mult, scenariul pentru acest meci va fi destul de simplu: posesie și atacuri multe pentru Germania, cu scoțienii încercând să fie periculoși pe contraatac sau, după caz, la fazele fixe.

Totul s-ar putea însă schimba în funcție de cât de rapid va reuși să înscrie Germania primul gol. Dacă nemții vor începe perfect, atunci Scoția nu va avea altă variantă decât aceea de a ieși din joc.

Fiind primul meci, intensitatea va fi una bună, echipele fiind la un nivel fizic excelent, așa că ne așteptăm să vedem dueluri tari în fiecare duel.

  • 13 faulturi a făcut Grecia în meciul amical cu Germania;
  • 10 faulturi a bifat Scoția în fața Finlandei;
  • 13 faulturi a făcut Scoția la ultimul meci contra Germaniei, dar asta s-a întâmplat acum 9 ani, în calificările pentru EURO 2016.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Scoția
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Scoția
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro