Ponturi Pariuri Fotbal Polonia vs Olanda

GetsBet

Polonia și Olanda se înfruntă în primul meci al Grupei D, de la Euro 2024. Partida va începe la ora 16:00 și se va disputa la Hamburg.

Olanda este favorită, mai ales în urma prestațiilor de dinaintea turneului final.

cota2.ro

În schimb, leșii s-au calificat cu greu la Euro 2024. Naționala lui Michael Probierz a avut nevoie de baraj pentru a ajunge în Germania.

Polonia a câștigat cu 5-1 semifinala cu Estonia, dar a avut emoții uriașe în finala cu Țara Galilor, pe care a eliminat-o la loviturile de departajare.

Leșii participă pentru a cincea oară la rând la un Campionat European. Singura performanță notabilă e cea din urmă cu opt ani, când a ajuns în optimi.

Deși a câștigat ultimele două amicale dinaintea turneului final, 3-1 cu Ucraina și 2-1 cu turcia, naționala lui Probiez are o mare problemă înainte să înfrunte „Portocala mecanică”. Nu se poate baza pe Robert Lewandowski, accidentat.

De cealaltă parte, Olanda e campioana din 1988 și a avut mereu prestații bune la turneele finale, dar ghinionul a împiedicat-o să câștige mai multe trofee. Batavii pleacă și dea acestă dată cu speranțe. Au ajuns în Germania de pe locul 2 în grupa preliminară. Au terminat sub Franța, dar

Peste Grecia, Irlanda și Gibraltar. La ultimul European, Olanda a fost eliminată de Cehia, în optimi, în timp ce la Mondialul din Qatar a ratat in extremis semifinale, după ce a pierdut cu Argentina, la penalty-uri.

Înainte de turneul final, „portocala mecanică” s-a încălzit cu două amicale destul de lejere, pe care le-a câștigat fără probleme. Naționala lui Ronald Koeman le-a spulberat pe Islanda și pe Canada, cu același scor, 4-0.

În ultimii patru ani, cele două selecționate s-au înfruntat de patru ori, de fiecare data în UEFA Nations League. Batavii s-au impus în trei rânduri, unul din meciuri terminându-se nedecis, scor 2-2.

GetsBet oferă la pronosticul „Oaspeți și peste 1,5 goluri” pentru Polonia – Olanda o cotă de @2.16

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Polonia vs Olanda
Pronostic:
Oaspeți și peste 1,5 goluri
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 6.96
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro