Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

Fortuna

Lorenzo Musetti il are ca adversar pe Alex De Minaur in primul tur la Queens.

Alex de Minaur are cel mai bun sezon al sau. A revenit pe terenurile de tenis cu o saptamana mai devreme decat ceilalti sapte jucatori care au ajuns in sferturile de finala la Roland Garros, si a luat titlul la Hertogenbosch fara sa piarda set.

cota2.ro

Increderea in sine castigata in meciurile decisive impotriva adversarilor de top s-a vazut clar in acea finala, prin felul in care si-a ridicat nivelul in fata lui Sebastian Korda.

In urma rezultatelor bune pe zgura a reusit sa se mentina in top 10, iar in urma titlului castigat la Hertogenbosch a urcat pe locul 7.

Acum se pregateste sa isi apere punctele castigate aici in finala de anul trecut.

Lorenzo Musetti a ajuns pana in semifinale la Stuttgart saptamana trecuta, dar a fost invins clar de Berrettini in doua seturi (6-4 6-0).

Acesti doi jucatori s-au mai intalnit o data, in 2022 la Australian Open, cand De Minaur a castigat cu 3-1 la seturi.

Desi Musetti joaca pe toate suprafetele, De Minaur are cu siguranta avantaj pe iarba.

Australianul se misca foarte bine pe gazon si cu avantul pe care il are in aceasta perioada cred ca va castiga in doua seturi.

Portugalia si Cehia se intalnesc in cadrul grupei F de la Euro 2024.

Aceste doua echipe s-au intalnit ultima oara in cadrul Ligii Natiunilor in 2022, cand Portugalia a castigat cu 2-0 si 4-0.

Antrenorul Portugaliei, Roberto Martinez, are un lot plin de talent. Pepe si Ronaldo sunt cei mai in varsta din lot si inca stralucesc, dar in echipa sunt jucatori talentati pe toate posturile, cum ar fi Joao Felix in varsta de 24 de ani de la Barcelona, Ramos, 22 de ani, de la PSG, Joao Neves (19 ani) de la Benfica si nu in ultimul rand, Bruno Fernandes de la Manchester United, forta creativa a echipei.

Lotul Cehiei nu se ridica la inaltimea adversarei sale de azi, cu majoritatea jucatorilor venind de la trei cluburi cehe: Sparta Praga, Slavia Praga si Viktoria Plzen.

Thomas Soucek de la West Ham si atacantul Thomas Schick de la Bayer Leverkusen sunt vedetele echipei.

Portugalia s-a calificat la aceasta editie a europenelor de o maniera detasata, pe cand Cehia a obtinut calificarea in ultimul meci, cu o victorie in fata Moldovei.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lorenzo Musetti vs Alex De Minaur
Pronostic:
Victorie Alex De Minaur 2-0
Cota
1.57
Portugalia vs Cehia
Pronostic:
Victorie Portugalia
Cota
1.50
Cota finala: 2.35
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro