Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

GetsBet

Florida Panthers și Edmonton Oilers urmează să se înfrunte în meciul patru al finalei NHL, sezonul 2023-2024. Partida din Amerant Bank Arena e programată miercuri, 19 iunie, de la ora 03:00.

Canadienii au amânat sărbătoarea „panterelor” în meciul 4, când Florida conducea cu scorul de 3-0. Edmonton Oilers a reușit o victorie de răsunet, chiar în deplasare, scor 8-1! Cum și finala se joacă pe sistemul „Best of 7”, Edmonton are nevoie de încă o victorie pentru a păstra șanse la Stanley Cup.

cota2.ro

Cu o victorie, Florida Panthers și-ar adjudeca primul titlu de campioană, după ce anul trecut a pierdut finala în fața lui New York Rangers.

În sezonul regulat, Florida Panthers a câștigat cele două meciuri din sezonul regulat, scor 5-3 și 5-1. Trupa lui Paul Maurice a câștigat și primele trei meciuri din finala NHL, 3-0, 4-1 și 4-3.

Când Florida se pregătea să celebreze primul titlu NHL, Edmonton Oilers a renăscut și s-a impus în meciul 4, disputat tot în Amreant Bank Arena. A fost 8-1 pentru canadieni, iar suspansul din ultimul act s-a prelungit.

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Florida Panthers – Edmonton Oilers o cotă de @1.47

Spectacol este și în a doua ligă nord-american de hochei, AHL. La fel ca în sezonul trecut, Coachella Valley Firebirds și Hershey Bears se luptă pentru trofeul Calder Cup. Meciul 3 al finalei e miercuri, 19 iunie, de la ora 05:00.

După primele două partide, scorul este extrem de echilibrat. Ambele s-au disputat pe terenul „urșilor”, iar fiecare formație a obținut câte un succes. Prima victorie i-a aparținut trupei din deșertul Colorado, scor 4-3. „Urșii” din Pennsylvania, care au câștigat trofeul anul trecut au restabilit egalitatea, cu o victorie de și mai mare răsunet, scor 5-2.

În șapte din cele nouă confruntări directe dintre Coachella Valley Firebirds și Hershey Bears s-au înscris peste 4,5 goluri.

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Coachella Valley Firebirds – Hershey Bears o cotă de @1.35

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Florida Panthers vs Edmonton Oilers
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.47
Coachella Valley Firebirds vs Hershey Bears
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.98
Profit: 8.82
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro