Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Albania

UNIBET

CROATIA - ALBANIA

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:00, pe ”Volksparkstadion” (49.000 locuri) din Hamburg, Croatia si Albania se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2 a Grupei B, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de Francois Letexier, un central turc in varsta de 35 de ani.

CROATIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Zlatko Dalic a debutat cum nu se poate mai prost la acest Campionat European, cedand in fata Spaniei cu scorul de 0-3, dupa golurilor semnate de Morata, Ruiz si Carvajal, toate reusite in prima parte a jocului.

cota2.ro

Chiar daca scorul este unul extrem de dur, Modric & co. nu au jucat deloc rau, ba din contra, si-au creat mai multe ocazii decat ”La Roja” si chiar au avut mai multa posesie decat acestia.

”Vatreni” sunt obligati sa castige partida cu Albania pentru a spera la un loc in fazele eliminatorii ale competitiei. O remiza sau un eventual esec al diminua drastic sansele pentru locul secund in grupa.

Croatia nu a pierdut doua meciuri consecutive la un turneu final din 1996, atunci cand cedau in fata Portugaliei (0-3) si Germaniei (1-2).

Tehnicianul croat va pastra cu siguranta tactica din partida cu Spania, insa e de asteptat sa apeleze la mici modificari in linia defensiva si cea mediana, titularizandu-i pe Sosa si Susic in locul lui Pongracic, respectiv Brozovic.

ALBANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Calificata pentru a doua oara la Campionatul European, Albania a debutat cu stangul la turneul din Germania, fiind invinsa de campioana ”en-titre”, Italia, cu scorul de 2-1.

Albania a reusit sa deschida scorul in meciul cu ”Squadra Azzura” in secunda 23, prin Nedim Bajrami. Golul mijlocasului lui Sassuolo a fost cel mai rapid din istoria Campionatului European.

Albania porneste clar cu sansa a doua si in acest meci, iar un nou esec ar echivala, cel mai probabil, cu eliminarea, mai ales ca in ultima etapa intalnesc multipla campioana, Spania.

In ultimele 7 meciuri, Albania a reusit sa se impuna doar in fata modestelor selectionate ale Liechtenstein-ului si Azerbaidjan-ului, marcand de fiecare daca cate trei goluri.

Sylvinho va apela la acelasi 4-2-3-1 din meciul cu Italia, insa anticipez mici modificari in zonele laterale ale mijlocasilor ofensivi, acolo unde isi pot face aparitia Hoxha si Laci, asta dupa ce Seferi si Asani nu au dat cel mai bun randament in primul meci.

Istoricul meciurilor directe dintre Croatia si Albania

Cele doua selectionate nu s-au intalnit niciodata pana in acest moment, lucru total surprinzator, deoarece vorbim de doua tari aflate destul de aproapte una de alta, in aceeasi regiune si despartite de o distanta relativ scurta (aproximativ 800 de km). 

Echipe probabile: Croatia si Albania

Croatia (4-3-3): Livakovic - Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Sosa - Modric, Sucic, Kovacic - Majer, Budimir, Kramaric

Albania (4-2-3-1): Strakosha - Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj - Asllani, Ramadani - Laci, Bajrami, Hoxha - Broja

Concluzie & Pronostic

Croatia porneste ca favorita in acest duel si tinand cont de valoarea lotului, ma astept sa se impuna, insa nu intr-o maniera foarte clara. Albania este o echipa agresiva, apeleaza la pressing si incomodeaza destul de mult aparatorii adversi, fiind nevoiti de multe ori sa apeleze la degajari. Ma astept ca trupa lui Dalic sa apeleze mai mult la pase filtrante, sa mizeze pe faze fixe, acolo unde au destul jucatori cu detenta si executii foarte bune. Ma astept sa iasa la rampa si Modric, jucator care nu prea a ”stralucit” in meciul cu Spania, insa care poate rezolva oricand un meci, mai ales contra unui advesar mult mai modest, precum cel de astazi.

Pontul meu pentru meciul Croatia - Albania este ”Luka Modric marcheaza sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 3.25, disponibila la Unibet, in rubrica ”Cote Marite”.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Croatia vs Albania
Pronostic:
Luka Modric marcheaza sau ofera o pasa decisiva
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro