Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Ungaria

Superbet

Germania intalneste Ungaria in cadrul celei de-a doua runde din Grupa A.

Julian Nagelsmann a descris echipa Ungariei ca fiind neplacut sa joci impotriva ei.

cota2.ro

In urma infrangerii cu 3-1 in fata Elvetiei, antrenorul Ungariei, Marco Rossi, nu s-a aratat optimist, spunand ca este imposibil ca echipa sa sa obtina ceva din meciul contra Germaniei. “Va provoc sa pariati un forint pe noi”, a spus el, adaugand ca numai cativa dintre jucatorii sai au meritat o mentiune.

Germania a surclasat Scotia in meciul de deschidere, facand un joc superb.

Nagelsmann a conceput un plan tactic perfect ca sa strapunga apararea Scotiei. Daca adversarii ii permit lui Toni Kroos sa participe la jocul de pase, mai ales avand in vedere talentul atacantilor germani, vor ajunge sa fie facuti arsice.

Germania a aratat nu numai cat de buna este in atac, dar si ce aparare de top are. Da, Scotia a dat un gol, dar a fost un autogol, si nici macar nu a avut vreun sut pe poarta.

Germania a fost foarte organizata si a avut sange rece la finalizare, a aratat ca o forta de luat in seama.

Pentru gazde, victoria in acest meci inseamna ca au calificarea in buzunar si se pot relaxa si face ceva schimbari la ultimul meci din grupa.

Ungaria a incercat sa faca pressing contra Elvetiei in urma primirii primului gol, dar nu au aratat ca stiu ce fac, atacantii nu au fost sustinuti de catre liniile din spatele lor.

Ca urmare, odata trecuti de prima linie de pressing, elvetienii au avut mult spatiu sa se desfasoare.

Dupa cum a aratat in primul meci, Germania lui Nagelsmann este probabil cea mai buna echipa de la acest Euro la crearea spatiilor in fata apararilor adverse, chiar aglomerate, datorita jocului de pase si pozitionarii in teren.

Ungaria a pierdut primul meci si va fi sub presiune sa obtina un rezultat. Acest meci le poate scapa din mana ungurilor, mai ales daca Germania deschide scorul si vor trebui sa iasa la atac, ceea ce va da posibilitatea gazdelor sa-si creeze si mai multe ocazii de gol.

Intr-un pariu separat, am luat si total goluri Germania – peste 2.5 goluri @2.05.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Ungaria
Pronostic:
Germania (-1.5)
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro